Een 70-tal fans zaten aan de feesttafel voor een heerlijke maaltijd, waarna ze als toetje een optreden bijwoonden van Lindsay. Hilde Donck van Rhodesgoed in Kachtem kondigde Lindsay aan en zei dat het inderdaad de allereerste keer was na de geboorte van haar kindje dat Lindsay terug te gast was in West-Vlaanderen én heel toevallig in het Rhodesgoed in Kachtem. Lindsay knikte dat het juist was, waarna ze begon met haar bekende songs te zingen. Ze bleef niet enkel op het podium staan, maar ze wandelde ook door de zaal.

Fan Adeline Vandeweghe uit Pittem mocht zelfs een stukje van Bella Romantica meezingen door de microfoon van Lindsay. En of ze trots was! Na het optreden stond Lindsay aan de fanstand, waar ze cadeautjes van fans voor Lisa-Marie in ontvangst mocht nemen. Natuurlijk was er ook voldoende tijd voor een foto en handtekening. Zin in nog een mix van optreden en een etentje ? Op donderdagavond 29 november is Lindsay terug present in Rhodesgoed in Kachtem.

(PADI - Foto's & Video Jens)

Adeline en papa Guido Vandeweghe uit Pittem., (Foto Jens)
Adeline en papa Guido Vandeweghe uit Pittem. © (Foto Jens)
Danny Espeel, Christine Cremmery en Wouter Espeel, allen uit Izegem., (Foto Jens)
Danny Espeel, Christine Cremmery en Wouter Espeel, allen uit Izegem. © (Foto Jens)
© (Foto Jens)
© (Foto Jens)
© (Foto Jens)
Adeline Vandeweghe uit Pittem mocht even meezingen., (Foto Jens)
Adeline Vandeweghe uit Pittem mocht even meezingen. © (Foto Jens)
Na een heerlijke maaltijd en een lekker optreden, mocht een foto bij hun idool Lindsay zeker niet ontbreken. Voor Guido en dochter Adeline Vandeweghe kon de avond niet meer stuk., (Foto Jens)
Na een heerlijke maaltijd en een lekker optreden, mocht een foto bij hun idool Lindsay zeker niet ontbreken. Voor Guido en dochter Adeline Vandeweghe kon de avond niet meer stuk. © (Foto Jens)
Een 70-tal fans zaten aan de feesttafel voor een heerlijke maaltijd, waarna ze als toetje een optreden bijwoonden van Lindsay. Hilde Donck van Rhodesgoed in Kachtem kondigde Lindsay aan en zei dat het inderdaad de allereerste keer was na de geboorte van haar kindje dat Lindsay terug te gast was in West-Vlaanderen én heel toevallig in het Rhodesgoed in Kachtem. Lindsay knikte dat het juist was, waarna ze begon met haar bekende songs te zingen. Ze bleef niet enkel op het podium staan, maar ze wandelde ook door de zaal.Fan Adeline Vandeweghe uit Pittem mocht zelfs een stukje van Bella Romantica meezingen door de microfoon van Lindsay. En of ze trots was! Na het optreden stond Lindsay aan de fanstand, waar ze cadeautjes van fans voor Lisa-Marie in ontvangst mocht nemen. Natuurlijk was er ook voldoende tijd voor een foto en handtekening. Zin in nog een mix van optreden en een etentje ? Op donderdagavond 29 november is Lindsay terug present in Rhodesgoed in Kachtem.(PADI - Foto's & Video Jens)