"We werden geboekt door stad Oudenaarde om twee keer 30 minuten te zingen op verschillende plaatsen. We deden een setje aan het centrum Ronde van Vlaanderen en ook één setje in een zijstraat van de Markt aan het koffiehuisje Okkerennoot", vertelt Davy. "Ons eigen Romeo-busje diende als decor en mijn papa - onze technieker - zette zich onder de achterklep met ons mengpanel en boxen, die we alleen maar gebruiken voor optredens voor een beperkt aantal aanwezigen. Die dag zelf passeerden er in Oudenaarde niet zoveel voorbijgangers, omdat het vrij koud, regenachtig en winderig was, maar veel van onze trouwe fans waren wel paraat en dat deed ons ontzettend veel plezier. Het was leuk om nog eens te kunnen zingen voor een écht publiek", pikt Sasha in. "De voorbije maanden zongen we vooral live thuis op onze Facebook- en Instagram-pagina, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde." Davy vervolgt : "Ik maakte er zelf nog een grapje over dat we voortaan alleen nog zingen in openlucht op straat. En jij weet net als wij dat Ed Sheeran ook zo begonnen is hé... dus daar is helemaal niks mis mee. Sasha en ik vinden het altijd leuk wanneer we samen kunnen zingen. Het maakt ons niet uit of dat voor kleine of grote groepen is. Als we maar liedjes kunnen zingen, want dat is het liefste wat we doen."

Het Romeo-busje kwam goed van pas., PADI/Jens
Het Romeo-busje kwam goed van pas. © PADI/Jens

Sasha & Davy kijken ook al uit naar zondag 15 november, want dan brengen ze een theatershow in CC Het Spoor in Harelbeke. Aanvang om 16 uur. Eén ticket kost 20 euro en kan je reserveren via 056 73 34 20, via onthaal@cchetspoor.be, via de balie of webshop van Het Spoor zelf. (PADI)

Sasha & Davy zongen op twee verschillende locaties in Oudenaarde., PADI/Jens
Sasha & Davy zongen op twee verschillende locaties in Oudenaarde. © PADI/Jens
Het koppel zong twee keer 30 minuten., PADI/Jens
Het koppel zong twee keer 30 minuten. © PADI/Jens
Het was fris, maar de échte fans waren toch present., PADI/Jens
Het was fris, maar de échte fans waren toch present. © PADI/Jens
"We werden geboekt door stad Oudenaarde om twee keer 30 minuten te zingen op verschillende plaatsen. We deden een setje aan het centrum Ronde van Vlaanderen en ook één setje in een zijstraat van de Markt aan het koffiehuisje Okkerennoot", vertelt Davy. "Ons eigen Romeo-busje diende als decor en mijn papa - onze technieker - zette zich onder de achterklep met ons mengpanel en boxen, die we alleen maar gebruiken voor optredens voor een beperkt aantal aanwezigen. Die dag zelf passeerden er in Oudenaarde niet zoveel voorbijgangers, omdat het vrij koud, regenachtig en winderig was, maar veel van onze trouwe fans waren wel paraat en dat deed ons ontzettend veel plezier. Het was leuk om nog eens te kunnen zingen voor een écht publiek", pikt Sasha in. "De voorbije maanden zongen we vooral live thuis op onze Facebook- en Instagram-pagina, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde." Davy vervolgt : "Ik maakte er zelf nog een grapje over dat we voortaan alleen nog zingen in openlucht op straat. En jij weet net als wij dat Ed Sheeran ook zo begonnen is hé... dus daar is helemaal niks mis mee. Sasha en ik vinden het altijd leuk wanneer we samen kunnen zingen. Het maakt ons niet uit of dat voor kleine of grote groepen is. Als we maar liedjes kunnen zingen, want dat is het liefste wat we doen."Sasha & Davy kijken ook al uit naar zondag 15 november, want dan brengen ze een theatershow in CC Het Spoor in Harelbeke. Aanvang om 16 uur. Eén ticket kost 20 euro en kan je reserveren via 056 73 34 20, via onthaal@cchetspoor.be, via de balie of webshop van Het Spoor zelf. (PADI)