De twee eerste letters in hun voornaam zijn toevallig dezelfde en dus moesten ze ook niet lang zoeken naar een passende naam voor hun nieuw bedrijf. ST staat voor Stijn en Steven. "Entertain(-ment) omdat we houden van Entertainen, Entertainers... ST-Entertaincompany wil samen aan ideeën werken, uw idee maken we dus graag tot het onze, we denken mee 'out of the box' samen met onze 'partners'. Kwaliteit, originaliteit, creativiteit en vooral 'fun' op maat voor ieder budget", zegt het duo uit Kortrijk.

Stijn Vannieuwenhuyze en Steven Caulier noemen zichzelf een combinatie tussen een creatieve geest en ervaring. "Het durven samenwerken met partners, net dat maakt ST-Entertaincompany uniek. We bouwen graag aan uw idee, feest... We Entertainen, uw concurrent kan samen met u onze partner zijn. We smeden plannen met talent en brengen het tot bij ons cliënteel. Talent dat er samen met ons en onze vaste partners wil 'voor gaan'. Wij danken alvast al Kitana uit Wevelgem - onze jongste spring in 't veld voor het vertrouwen - én ook Greg uit Tielt voor de samenwerking. Wij zijn verheugd te kunnen rekenen op haar ervaring en ook op zijn talent. We verwelkomen ook al een nieuwe naam DJO uit Houthalen-Helchteren. We bedanken eveneens onze vaste waarden om ons te overtuigen toch de stap te zetten. Merci aan Artsoundstudio en Glam productions. En wat onze toekomst verder brengt ? We houden jullie regelmatig op de hoogte." (PADI)

Het duo is al naarstig bezig, waaronder met DJO, ST-Entertaincompany
Het duo is al naarstig bezig, waaronder met DJO © ST-Entertaincompany

Info : info@ST-Entertaincompany.be,www.ST-Entertaincompany.be.

De twee eerste letters in hun voornaam zijn toevallig dezelfde en dus moesten ze ook niet lang zoeken naar een passende naam voor hun nieuw bedrijf. ST staat voor Stijn en Steven. "Entertain(-ment) omdat we houden van Entertainen, Entertainers... ST-Entertaincompany wil samen aan ideeën werken, uw idee maken we dus graag tot het onze, we denken mee 'out of the box' samen met onze 'partners'. Kwaliteit, originaliteit, creativiteit en vooral 'fun' op maat voor ieder budget", zegt het duo uit Kortrijk.Stijn Vannieuwenhuyze en Steven Caulier noemen zichzelf een combinatie tussen een creatieve geest en ervaring. "Het durven samenwerken met partners, net dat maakt ST-Entertaincompany uniek. We bouwen graag aan uw idee, feest... We Entertainen, uw concurrent kan samen met u onze partner zijn. We smeden plannen met talent en brengen het tot bij ons cliënteel. Talent dat er samen met ons en onze vaste partners wil 'voor gaan'. Wij danken alvast al Kitana uit Wevelgem - onze jongste spring in 't veld voor het vertrouwen - én ook Greg uit Tielt voor de samenwerking. Wij zijn verheugd te kunnen rekenen op haar ervaring en ook op zijn talent. We verwelkomen ook al een nieuwe naam DJO uit Houthalen-Helchteren. We bedanken eveneens onze vaste waarden om ons te overtuigen toch de stap te zetten. Merci aan Artsoundstudio en Glam productions. En wat onze toekomst verder brengt ? We houden jullie regelmatig op de hoogte." (PADI)Info : info@ST-Entertaincompany.be,www.ST-Entertaincompany.be.