Kan Steven in zijn kot blijven of heeft hij het daar lastig mee ? "Eigenlijk valt het mee. Ik heb enkele nieuwe formats in de markt gezet. Ook een volledige nieuwe sound en stijl gecreëerd. Feesten blijf ik natuurlijk doen, maar het wordt ook heel serieus. In de toekomst blijf ik de feesttenten doen met een iets gemoderniseerde stijl, maar ik ga even goed onder het motto Steve Tielens culturele centra laten vol lopen."

Slaat de verveling toe ? Of met wat kan je je allemaal bezig houden ?

Steve : "Helemaal niet, ik blijf bezig. Formats bedenken, muziek en teksten schrijven, ook meer en meer voor collega-artiesten. Het thuiszitten valt dus mee. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om thuis heel wat zaken op te knappen. Verven, behang, de tuin, de home ZEN studio..".

Had je gedacht dat zoiets in 2020 nog mogelijk zou zijn ? Een lockdown, stel

je voor !

Steve :"Helemaal niet, wie had dat nog gedacht ?"

Valt het jaar voor jezelf nog te redden ? Hoeveel optredens werden er

geannuleerd ?

Steve : "Ik verlies een 40-tal opdrachten. Maar ik red het wel. Het moét hé."

Wanneer hoop je dat het licht terug op groen staat en je weer mag optreden ?

Steve : "Het zou een ramp zijn indien dat pas vanaf 1 september is. Over 2020 mag ik zo goed als zeker een kruis zetten. Met wat geluk kan ik hier of daar nog eens optreden in openlucht of op een klein event. Al de rest mag gewoonweg niet meer."

Het belangrijkste blijft nog altijd dat familieleden en vrienden niet getroffen

zijn door corona. Bleef je daarvan al gespaard ?

Steve : "Tot op heden nog wel. Enkele kennissen werden wel geconfronteerd met het coronavirus, toch vreemd hoor."

Welke plannen had je tijdens deze coronaperiode ? En nadien ?

Steve : "Centraal stond het lanceren van mijn project 'Parels en duetten'. We hebben dat nu verplaatst naar het moment dat het zéker mag gebeuren. Er zit veel tijd en geld in, maar nog voor de lancering verkocht ik al drie producties : Het Witte Paard in Blankenberge, Kursaal Oostende en Movri Boortmeerbeek."

Hoe zal corona verder ons leven (blijven) bepalen ?

Steve : "We hebben uiteraard geen glazen bol, maar volgens mij zit er achter het coronavirus een strategie van bewustheid en oorlog." (PADI)

Kan Steven in zijn kot blijven of heeft hij het daar lastig mee ? "Eigenlijk valt het mee. Ik heb enkele nieuwe formats in de markt gezet. Ook een volledige nieuwe sound en stijl gecreëerd. Feesten blijf ik natuurlijk doen, maar het wordt ook heel serieus. In de toekomst blijf ik de feesttenten doen met een iets gemoderniseerde stijl, maar ik ga even goed onder het motto Steve Tielens culturele centra laten vol lopen."Slaat de verveling toe ? Of met wat kan je je allemaal bezig houden ?Steve : "Helemaal niet, ik blijf bezig. Formats bedenken, muziek en teksten schrijven, ook meer en meer voor collega-artiesten. Het thuiszitten valt dus mee. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om thuis heel wat zaken op te knappen. Verven, behang, de tuin, de home ZEN studio..".Had je gedacht dat zoiets in 2020 nog mogelijk zou zijn ? Een lockdown, stelje voor !Steve :"Helemaal niet, wie had dat nog gedacht ?"Valt het jaar voor jezelf nog te redden ? Hoeveel optredens werden ergeannuleerd ?Steve : "Ik verlies een 40-tal opdrachten. Maar ik red het wel. Het moét hé."Wanneer hoop je dat het licht terug op groen staat en je weer mag optreden ?Steve : "Het zou een ramp zijn indien dat pas vanaf 1 september is. Over 2020 mag ik zo goed als zeker een kruis zetten. Met wat geluk kan ik hier of daar nog eens optreden in openlucht of op een klein event. Al de rest mag gewoonweg niet meer."Het belangrijkste blijft nog altijd dat familieleden en vrienden niet getroffenzijn door corona. Bleef je daarvan al gespaard ?Steve : "Tot op heden nog wel. Enkele kennissen werden wel geconfronteerd met het coronavirus, toch vreemd hoor."Welke plannen had je tijdens deze coronaperiode ? En nadien ?Steve : "Centraal stond het lanceren van mijn project 'Parels en duetten'. We hebben dat nu verplaatst naar het moment dat het zéker mag gebeuren. Er zit veel tijd en geld in, maar nog voor de lancering verkocht ik al drie producties : Het Witte Paard in Blankenberge, Kursaal Oostende en Movri Boortmeerbeek."Hoe zal corona verder ons leven (blijven) bepalen ?Steve : "We hebben uiteraard geen glazen bol, maar volgens mij zit er achter het coronavirus een strategie van bewustheid en oorlog." (PADI)