Het waren zonder meer turbulente dagen voor Stan Van Samang. Hoog tijd dat de zanger zich opnieuw kan focussen op dat wat hij het liefste doet : muziek maken. Deze week stond de release van zijn nieuwe single gepland. Life goes on, deze plannen gaan gewoon door !

'Don't Close Your Eyes' gaat over de pure liefde tussen ouder en kind. Stan schreef het nummer zelf naar aanleiding van wat zijn zoontje Lenny allemaal tegen hem zei. Het zijn letterlijk uitspraken van zijn zoon, maar gekneed in een verhaal van universele liefde tussen twee personen. (PADI)

Het waren zonder meer turbulente dagen voor Stan Van Samang. Hoog tijd dat de zanger zich opnieuw kan focussen op dat wat hij het liefste doet : muziek maken. Deze week stond de release van zijn nieuwe single gepland. Life goes on, deze plannen gaan gewoon door ! 'Don't Close Your Eyes' gaat over de pure liefde tussen ouder en kind. Stan schreef het nummer zelf naar aanleiding van wat zijn zoontje Lenny allemaal tegen hem zei. Het zijn letterlijk uitspraken van zijn zoon, maar gekneed in een verhaal van universele liefde tussen twee personen. (PADI)