De zangeres brengt natuurlijk haar heel bekende songs, aangevuld met liedjes uit haar jongste album Country dat in augustus 2018 uitkwam. Er zijn ook gastartiesten. Niemand minder dan Lindsay, Paul Bruna en het showballet de Stardancers zijn present. Ieder jaar zorgt Laura Lynn ook voor een verrassing. Dit jaar zal dat ongetwijfeld ook zo zijn. Staat Laura Lynn alleen op het podium of kan dochtertje Eliana het niet laten en komt ze ook eens meezingen, zoals dat vorige maand het geval was tijdens het Kustschlagerfestival in De Panne.

Laura Lynn zal zeker en vast voor geen lege zaal moeten zingen, want de kaartenverkoop verloopt heel goed. Ieder jaar mag ze honderden trouwe fans verwelkomen. De ereleden van de fanclub en hun partner mogen gratis binnen. Ook de steunende leden hoeven geen toegangsgeld te betalen. Kinderen tot zes jaar mogen eveneens gratis binnen. Niet-leden betalen 15 euro aan de kassa. Inschrijven via 0478 29 69 57 of fanclublauralynn@telenet.be.

(PADI)

De zangeres brengt natuurlijk haar heel bekende songs, aangevuld met liedjes uit haar jongste album Country dat in augustus 2018 uitkwam. Er zijn ook gastartiesten. Niemand minder dan Lindsay, Paul Bruna en het showballet de Stardancers zijn present. Ieder jaar zorgt Laura Lynn ook voor een verrassing. Dit jaar zal dat ongetwijfeld ook zo zijn. Staat Laura Lynn alleen op het podium of kan dochtertje Eliana het niet laten en komt ze ook eens meezingen, zoals dat vorige maand het geval was tijdens het Kustschlagerfestival in De Panne. Laura Lynn zal zeker en vast voor geen lege zaal moeten zingen, want de kaartenverkoop verloopt heel goed. Ieder jaar mag ze honderden trouwe fans verwelkomen. De ereleden van de fanclub en hun partner mogen gratis binnen. Ook de steunende leden hoeven geen toegangsgeld te betalen. Kinderen tot zes jaar mogen eveneens gratis binnen. Niet-leden betalen 15 euro aan de kassa. Inschrijven via 0478 29 69 57 of fanclublauralynn@telenet.be. (PADI)