De ticketverkoop van 40-45 loopt al van bij de start bijzonder goed. Maar sinds de wereldpremière vorige week zondag is er echter stormloop op tickets voor de voorstelling ontstaan. Op één week tijd gingen er maar liefst 90.000 kaartjes de deur uit. Dat het publiek de voorstelling zo in het hart sluit, is voor Studio 100 het mooiste compliment. Het is dan ook het publiek dat beslist hoe dikwijls Studio 100 dit verhaal mag vertellen.

Om het grootste technische concept van de voorstelling, inclusief rijdende tribunes, te kunnen huisvesten werd in Puurs het Studio 100 Pop-Up Theater gebouwd, helemaal op maat van deze voorstelling. Op alle vlakken is 40-45 dan ook een uitzonderlijke productie geworden. Gert Verhulst, bezieler : "Onze ambities met 40-45 zijn groot, maar dat we één week na de wereldpremière het bezoekersrecord van 14-18 al zouden breken, dat overtreft onze stoutste dromen. Ik ben dan ook heel fier en dankbaar dat er momenteel al meer dan 340.000 tickets de deur uit zijn. Het toont aan dat deze bijzondere productie heel veel mensen aanspreekt."

Het verhaal : 40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de Eerste Wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken... Tot het onvermijdelijke gebeurt : de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in ieder gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis...

40-45 : verlengd tot en met 24 maart 2019. Tickets en info : www.40-45.live.

(PADI)

De ticketverkoop van 40-45 loopt al van bij de start bijzonder goed. Maar sinds de wereldpremière vorige week zondag is er echter stormloop op tickets voor de voorstelling ontstaan. Op één week tijd gingen er maar liefst 90.000 kaartjes de deur uit. Dat het publiek de voorstelling zo in het hart sluit, is voor Studio 100 het mooiste compliment. Het is dan ook het publiek dat beslist hoe dikwijls Studio 100 dit verhaal mag vertellen.Om het grootste technische concept van de voorstelling, inclusief rijdende tribunes, te kunnen huisvesten werd in Puurs het Studio 100 Pop-Up Theater gebouwd, helemaal op maat van deze voorstelling. Op alle vlakken is 40-45 dan ook een uitzonderlijke productie geworden. Gert Verhulst, bezieler : "Onze ambities met 40-45 zijn groot, maar dat we één week na de wereldpremière het bezoekersrecord van 14-18 al zouden breken, dat overtreft onze stoutste dromen. Ik ben dan ook heel fier en dankbaar dat er momenteel al meer dan 340.000 tickets de deur uit zijn. Het toont aan dat deze bijzondere productie heel veel mensen aanspreekt."Het verhaal : 40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de Eerste Wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken... Tot het onvermijdelijke gebeurt : de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in ieder gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis...(PADI)