Spannende tijden voor Ella Luna uit Oudenburg

© PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en er kwam al een nieuwe single On va s’aimer van Ella Luna uit Oudenburg uit.

“Tijdens de voorbije kerstperiode zaten we zeker niet stil. We werkten hard aan onze nieuwe single”, zegt Ella Luna. Het werd terug een liedje in het Frans, maar deze keer schreef Ella Luna het nummer niet zelf, zoals haar vorige single Tellement je t’aime. “Deze keer kozen we voor een cover, maar dan in een totaal nieuw jasje gestoken. Velen zullen dit liedje uit de jaren tachtig nog wel kennen, maar we zijn overtuigd dat in sommige landen het ook totaal niet gekend is.”

Tot haar eigen grote verbazing heeft Ella Luna met haar vorige single een grote groep fans opgebouwd in het buitenland, waaronder in Tunesië, Algerije, Frankrijk… “Het was even slikken toen ik verschillende berichtjes kreeg van fans, die mij lieten weten Ella Luna est partout ic… Na wat speurwerk bleek inderdaad dat mijn single superveel airplay en aandacht krijgt in bepaalde landen. Ik ben daar natuurlijk heel blij mee”, glundert de zangeres, die nu als Ella Luna door het leven stapt.

Dit is haar nieuwe naam, maar als artiest is ze niet aan haar proefstuk toe. In ‘t verleden had ze een artiestencontract bij Jean Kluger (Gibson Brothers, Ottawan, Will Tura..) en toerde ze jaren door Frankrijk.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier