Een Antwerps Sportpaleis vol voor de Sint, meerdere keren zelfs. Marie Verhulst, Joyce Beullens en James Cooke organiseerden - samen met alle Studio 100 figuren - een grote Sint Circus. Zoals men weet loopt natuurlijk niet altijd even vlekkeloos.

© PADI & Mervyn

James Cooke wilde een goochelaar worden. Hij sprak zijn goochelspreuk uit en plots was de stoel van Sinterklaas volledig kapot. Wie zou die stoel kunnen maken? Kabouter Klus kon dat in orde brengen. James hield maar niet op. Samen met Bumba en Bumbalu wilde hij iets katapulteren in een kanon. Zonder het te weten stak Bumbalu het boek van Sinterklaas in het kanon. Daar hing het boek van de Sint. Je zou beginnen zeggen: James, stop toch met goochelen. Nee, James ging door. Hij toverde de zak van Sinterklaas weg. Gelukkig was Nachtwacht er om de zak te lokaliseren. James toverde de zak richting Linkeroever. Gelukkig was ROX er om de zak op te pikken. Sinterklaas kwam aan op zijn paard in het Antwerpse Sportpaleis. Hij vertelde dat iedereen braaf is geweest. Eind goed al goed. Sinterklaas bracht een verrassing mee en dat was... Baba Yega.

© PADI & Mervyn

Hanne van K3 vindt het altijd spannend om de Sint te ontmoeten, want hij is en blijft een statig man. "Volgens Klaasje houdt de Sint heus wel van een grapje. Waren de meisjes van K3 braaf dit jaar? Natuurlijk! Klaasje merkte op dat de anderen moeten zeggen of ze braaf zijn geweest. Maar zoals altijd is K3 braaf. Zij mogen dus uitkijken naar woensdagavond 5 december om hun schoentje te zetten. "Sinterklaas zag er ontzettend gezond uit dit jaar. Het was wel een spannende ontmoeting, maar het was wel leuk. Hij kwam dit jaar zelf langs met zijn paard. Wat mij ook opviel, was dat de Sint er jonger uitzag of hij heeft een goede plastische chirurg," lacht James Cooke.

© PADI & Mervyn

(PADI & Mervyn)

Een Antwerps Sportpaleis vol voor de Sint, meerdere keren zelfs. Marie Verhulst, Joyce Beullens en James Cooke organiseerden - samen met alle Studio 100 figuren - een grote Sint Circus. Zoals men weet loopt natuurlijk niet altijd even vlekkeloos. James Cooke wilde een goochelaar worden. Hij sprak zijn goochelspreuk uit en plots was de stoel van Sinterklaas volledig kapot. Wie zou die stoel kunnen maken? Kabouter Klus kon dat in orde brengen. James hield maar niet op. Samen met Bumba en Bumbalu wilde hij iets katapulteren in een kanon. Zonder het te weten stak Bumbalu het boek van Sinterklaas in het kanon. Daar hing het boek van de Sint. Je zou beginnen zeggen: James, stop toch met goochelen. Nee, James ging door. Hij toverde de zak van Sinterklaas weg. Gelukkig was Nachtwacht er om de zak te lokaliseren. James toverde de zak richting Linkeroever. Gelukkig was ROX er om de zak op te pikken. Sinterklaas kwam aan op zijn paard in het Antwerpse Sportpaleis. Hij vertelde dat iedereen braaf is geweest. Eind goed al goed. Sinterklaas bracht een verrassing mee en dat was... Baba Yega.Hanne van K3 vindt het altijd spannend om de Sint te ontmoeten, want hij is en blijft een statig man. "Volgens Klaasje houdt de Sint heus wel van een grapje. Waren de meisjes van K3 braaf dit jaar? Natuurlijk! Klaasje merkte op dat de anderen moeten zeggen of ze braaf zijn geweest. Maar zoals altijd is K3 braaf. Zij mogen dus uitkijken naar woensdagavond 5 december om hun schoentje te zetten. "Sinterklaas zag er ontzettend gezond uit dit jaar. Het was wel een spannende ontmoeting, maar het was wel leuk. Hij kwam dit jaar zelf langs met zijn paard. Wat mij ook opviel, was dat de Sint er jonger uitzag of hij heeft een goede plastische chirurg," lacht James Cooke. (PADI & Mervyn)