Wayne De Bock alias zanger Wayne Matthews is afkomstig uit Oostende. Hij woonde ook al in Roeselare en in Wervik. Sinds januari 2020 woont hij in Ingelmunster. Momenteel studeert hij voor leerkracht secundair onderwijs aan HoWest in Brugge. Pas drie jaar geleden begon het muzikaal voor Wayne te kriebelen. Het begon met een relatiebreuk. Hij zat met een overvloed aan tijd en dus besloot hij pianoles te volgen in de muziekschool Casa da Musica in Oostende. In deze muziekschool begon Wayne ook te zingen en eigen muziek te schrijven. Drie jaar geleden trad hij voor de eerste keer op in café De Loge in Gent. Sindsdien is zijn liefde voor de muziek nog meer gegroeid. Hij schrijft meestal over de liefde en vooral over een liefdesbreuk. "Ik probeer altijd iets vrolijk op papier te zetten, maar meestal klinken mijn nummers toch niet opgewekt", zucht Wayne. "Begin ik iets te schrijven, dan komt dat omdat ik mij op dat moment niet goed in mijn vel voel. Zit ik 's avonds alleen thuis, gaat het wat minder, dan neem ik mijn gitaar en begin ik erop te tokkelen. Voor mij is dat een soort therapie, want daarna voel ik mij veel beter." In oktober 2019 was Wayne nog te zien in het vtm-programma Belgium's Got Talent. Hij kreeg vier keren een 'ja' op zijn nummer 'Air'. Ook dat was een liedje over zijn op de klippen gelopen relatie. Daarna volgde de single 'Wasted'. Dit nummer vertelt het verhaal van 'Air', maar vanuit het standpunt van het meisje. Ze legt hierin uit waarom ze de relatie beëindigde en dat ze het er ook heel moeilijk mee heeft.

Sinds vandaag kan je zijn nieuwste single 'Since I Fell Apart' op alle grote muziekplatformen aantreffen. "Aangezien ook ik in de voorbije weken thuis zat, besloot ik mij te focussen op mijn muziek. Dit nummer heb ik dan ook volledig zelf geproduced. Voor 't eerst ben ik eveneens een kleine video aan het opnemen", vertelt Wayne. En waarover gaat het nieuwe nummer ? "Over het thema eenzaamheid. In deze tijden van lockdown is dat een thema waarover veel mensen kunnen meespreken. Het is inderdaad weer geen opgewekt thema." (PADI)

Info : www.wayne-matthews.com -booking@wayne-matthews.com, 0470 18 24 25.

Wayne De Bock alias zanger Wayne Matthews is afkomstig uit Oostende. Hij woonde ook al in Roeselare en in Wervik. Sinds januari 2020 woont hij in Ingelmunster. Momenteel studeert hij voor leerkracht secundair onderwijs aan HoWest in Brugge. Pas drie jaar geleden begon het muzikaal voor Wayne te kriebelen. Het begon met een relatiebreuk. Hij zat met een overvloed aan tijd en dus besloot hij pianoles te volgen in de muziekschool Casa da Musica in Oostende. In deze muziekschool begon Wayne ook te zingen en eigen muziek te schrijven. Drie jaar geleden trad hij voor de eerste keer op in café De Loge in Gent. Sindsdien is zijn liefde voor de muziek nog meer gegroeid. Hij schrijft meestal over de liefde en vooral over een liefdesbreuk. "Ik probeer altijd iets vrolijk op papier te zetten, maar meestal klinken mijn nummers toch niet opgewekt", zucht Wayne. "Begin ik iets te schrijven, dan komt dat omdat ik mij op dat moment niet goed in mijn vel voel. Zit ik 's avonds alleen thuis, gaat het wat minder, dan neem ik mijn gitaar en begin ik erop te tokkelen. Voor mij is dat een soort therapie, want daarna voel ik mij veel beter." In oktober 2019 was Wayne nog te zien in het vtm-programma Belgium's Got Talent. Hij kreeg vier keren een 'ja' op zijn nummer 'Air'. Ook dat was een liedje over zijn op de klippen gelopen relatie. Daarna volgde de single 'Wasted'. Dit nummer vertelt het verhaal van 'Air', maar vanuit het standpunt van het meisje. Ze legt hierin uit waarom ze de relatie beëindigde en dat ze het er ook heel moeilijk mee heeft.Sinds vandaag kan je zijn nieuwste single 'Since I Fell Apart' op alle grote muziekplatformen aantreffen. "Aangezien ook ik in de voorbije weken thuis zat, besloot ik mij te focussen op mijn muziek. Dit nummer heb ik dan ook volledig zelf geproduced. Voor 't eerst ben ik eveneens een kleine video aan het opnemen", vertelt Wayne. En waarover gaat het nieuwe nummer ? "Over het thema eenzaamheid. In deze tijden van lockdown is dat een thema waarover veel mensen kunnen meespreken. Het is inderdaad weer geen opgewekt thema." (PADI)Info : www.wayne-matthews.com -booking@wayne-matthews.com, 0470 18 24 25.