Z'n allereerste Nederlandstalige album nota bene waarop gevoelige ballads afwisselen met gespierde rock én aanstekelijke meezingers. Maar de huidige coronaproblematiek zorgt er helaas voor dat de feestelijkheden nog een tijdje op zich zullen laten wachten. Onze algemene gezondheid primeert natuurlijk op alles. Op vrijdag 10 april zou zijn langverwachte album 'IK BEN SERGIO' boven de doopvont worden gehouden, maar die plannen worden voorlopig dus nog even opgeborgen. Ook al is z'n album inmiddels klaar en ligt het al ergens in een magazijn te wachten op betere tijden.

In moeilijke tijden waarop we dagelijks geconfronteerd worden met slecht nieuws is muziek voor vele mensen een oppepper van formaat. Vandaar dat Sergio eerder deze week besliste om toch al een nieuwe single uit z'n album te lossen. 'Wat je ziet' is een ingetogen single, die voor Sergio werd geschreven door collega Bart Herman, de opnames gebeurden al een tijd geleden onder de deskundige leiding van Patrick Hamilton in Loppem.

'Wat je ziet' van Sergioverscheen vandaag vrijdag 20 maart als digitale download en via streaming. Het nummer zal eveneens kunnen worden teruggevonden op het te verschijnen album dat later dit jaar verschijnt. (PADI)

Z'n allereerste Nederlandstalige album nota bene waarop gevoelige ballads afwisselen met gespierde rock én aanstekelijke meezingers. Maar de huidige coronaproblematiek zorgt er helaas voor dat de feestelijkheden nog een tijdje op zich zullen laten wachten. Onze algemene gezondheid primeert natuurlijk op alles. Op vrijdag 10 april zou zijn langverwachte album 'IK BEN SERGIO' boven de doopvont worden gehouden, maar die plannen worden voorlopig dus nog even opgeborgen. Ook al is z'n album inmiddels klaar en ligt het al ergens in een magazijn te wachten op betere tijden.In moeilijke tijden waarop we dagelijks geconfronteerd worden met slecht nieuws is muziek voor vele mensen een oppepper van formaat. Vandaar dat Sergio eerder deze week besliste om toch al een nieuwe single uit z'n album te lossen. 'Wat je ziet' is een ingetogen single, die voor Sergio werd geschreven door collega Bart Herman, de opnames gebeurden al een tijd geleden onder de deskundige leiding van Patrick Hamilton in Loppem.'Wat je ziet' van Sergioverscheen vandaag vrijdag 20 maart als digitale download en via streaming. Het nummer zal eveneens kunnen worden teruggevonden op het te verschijnen album dat later dit jaar verschijnt. (PADI)