De voorbereidingen voor deze editie van het Schlagerfeest zijn al terug volop aan de gang. Het comité begon met de promotietour, met als resultaat dat de 750 VIP-plaatsen al uitverkocht zijn. Het Schlagerfeest van Londerzeel is dan ook het enige schlagerfeest in Vlaanderen die zoveel artiesten op één avond op het podium zetten. Treden voor het publiek op: Wendy Van Wanten, Dennie Christian, Garry Hagger, Bart Kaëll, Sam Gooris, De Romeo's, Yves Segers, Dennie Damaro & Michel Van Den Brande. De organisatie vzw Schlagers voor het Goede Doel is met deze negende editie dus niet aan zijn proefstuk toe. Deze organisatie krijgt terug steun van het gemeentebestuur Londerzeel. Een deel van de winst gaat dan ook naar goede doelen in Londerzeel. Daarnaast worden ook de verenigingen die een handje toesteken beloond.

Michel Van Den Brande is één van de muzikale gasten. © FODI

Kaarten voor het polonaiseplein van het Schlagerfeest Londerzeel kosten 20 euro in voorverkoop en zijn beschikbaar in de plaatselijke voorverkooppunten of kunnen besteld worden via www.schlagerfeestlonderzeel.be. Aan de kassa betaal je 25 euro. Zitplaatsen kosten 26 euro en zijn enkel in voorverkoop beschikbaar. Voorverkoop is aangeraden want vorig jaar was het festival ook op voorhand uitverkocht.

En dan nog dit nieuwsje: op donderdag 21 november vindt de negende editie van het seniorenfeest plaats in Londerzeel. Tijdens de namiddag worden de senioren verwend met een show van o.a. Bobby Prins, Jef de Smedt (Jan uit familie), Torsten, Dennie Damaro en als special act Michel Van Den Brande. Ook dit jaar en dit dankzij hoofdsponsor Kontrimo (Michel Van Den Brande) krijgen alle senioren (55+) van groot Londerzeel gratis toegang. Tickets zijn te verkrijgen via de organisatie. Er is ook een arrangement met een driegangendiner aan 30 euro. Enkel op reservatie en te reserveren voor maandag 18 november.

(PADI)

Meer informatie vindt u op www.schlagerfeestlonderzeel.be.

De voorbereidingen voor deze editie van het Schlagerfeest zijn al terug volop aan de gang. Het comité begon met de promotietour, met als resultaat dat de 750 VIP-plaatsen al uitverkocht zijn. Het Schlagerfeest van Londerzeel is dan ook het enige schlagerfeest in Vlaanderen die zoveel artiesten op één avond op het podium zetten. Treden voor het publiek op: Wendy Van Wanten, Dennie Christian, Garry Hagger, Bart Kaëll, Sam Gooris, De Romeo's, Yves Segers, Dennie Damaro & Michel Van Den Brande. De organisatie vzw Schlagers voor het Goede Doel is met deze negende editie dus niet aan zijn proefstuk toe. Deze organisatie krijgt terug steun van het gemeentebestuur Londerzeel. Een deel van de winst gaat dan ook naar goede doelen in Londerzeel. Daarnaast worden ook de verenigingen die een handje toesteken beloond.Kaarten voor het polonaiseplein van het Schlagerfeest Londerzeel kosten 20 euro in voorverkoop en zijn beschikbaar in de plaatselijke voorverkooppunten of kunnen besteld worden via www.schlagerfeestlonderzeel.be. Aan de kassa betaal je 25 euro. Zitplaatsen kosten 26 euro en zijn enkel in voorverkoop beschikbaar. Voorverkoop is aangeraden want vorig jaar was het festival ook op voorhand uitverkocht.En dan nog dit nieuwsje: op donderdag 21 november vindt de negende editie van het seniorenfeest plaats in Londerzeel. Tijdens de namiddag worden de senioren verwend met een show van o.a. Bobby Prins, Jef de Smedt (Jan uit familie), Torsten, Dennie Damaro en als special act Michel Van Den Brande. Ook dit jaar en dit dankzij hoofdsponsor Kontrimo (Michel Van Den Brande) krijgen alle senioren (55+) van groot Londerzeel gratis toegang. Tickets zijn te verkrijgen via de organisatie. Er is ook een arrangement met een driegangendiner aan 30 euro. Enkel op reservatie en te reserveren voor maandag 18 november.(PADI)Meer informatie vindt u op www.schlagerfeestlonderzeel.be.