Wie vooraf een hapje wilde eten, kon zich inschrijven voor het diner met live-animatie in het Pop-up Restaurant Colisée. En zeg niet zomaar een diner tegen de gerechten die dit restaurant serveerde. De avond begon natuurlijk met bubbels, waarna een trio van zalm/tonijn/krab/zwarte curry mayo werd geserveerd, met natuurlijk een aangepaste wijn. Tijdens ons bezoek liep Patrick Onzia rond in de zaal, net zoals we hem aan het werk zagen tijdens de lunch voor de show van Ambiance aan Zee met gastvrouw Jacky Lafon.

De Satyn Sisters op het podium., FODI
De Satyn Sisters op het podium. © FODI

Toen had Patrick heel wat werk, want hij toonde de mensen hun zitje in de zaal, mam selfies, deed een welkomstwoord, begon zelfs met een aanwezige dame te dansen, enz. Vanaf de start van het diner waren Nest van De Strangers en Eric De Vos op piano al bezig met leuke liedjes te zingen. De filet puur met groenten van 't moment en rozemarijnaardappeltjes werden met stijl geserveerd en waren overheerlijk. Patrick Onzia liep verder rond, maar deed maar weinig.

De zangeres liep rond in de zaal., FODI
De zangeres liep rond in de zaal. © FODI

"Pardon Patrick, is er in vergelijking met de lunch nu hier geen animatie? Ga je geen woordje zeggen", vroegen we aan Patrick Onzia, die zei: "Jawel, straks, maar daarna zijn er ook nog optredens voorzien van de Satyn Sisters en van goochelaar Rafaël." Aha, zo zat het in elkaar tijdens dat diner en inderdaad, onze filet puur was nog niet volledig verorberd of daar stond Rafaël al goochelkunstjes te tonen aan de tafels van de ingeschrevenen. Even later kwamen Wendy en Kathy Satyn alias de Satyn Sisters op het podium. Terwijl het ene zusje op 't podium bleef staan, ging de andere zus tussen het publiek om te zingen en om het publiek te animeren.

Rafaël kwam goocheltrucs tonen aan tafel., FODI
Rafaël kwam goocheltrucs tonen aan tafel. © FODI

Intussen deed de wijn al goed z'n werk, want er was ambiance, zelfs veel ambiance. Het team bracht nog een showdessert aan tafel, waarna iedereen werd verzocht - of toch de mensen die tickets hadden voor de show - om zich naar de grote zaal te begeven van Het Witte Paard voor de avondvoorstelling van Imagination. Voor vele genodigden was dit een ideale formule om met familie, vrienden en zelfs werkmakkers eens af te komen voor een diner en heel mooie show. Kortom, een heel goedgevuld programma tegen betaalbare prijzen.

Wie vooraf een hapje wilde eten, kon zich inschrijven voor het diner met live-animatie in het Pop-up Restaurant Colisée. En zeg niet zomaar een diner tegen de gerechten die dit restaurant serveerde. De avond begon natuurlijk met bubbels, waarna een trio van zalm/tonijn/krab/zwarte curry mayo werd geserveerd, met natuurlijk een aangepaste wijn. Tijdens ons bezoek liep Patrick Onzia rond in de zaal, net zoals we hem aan het werk zagen tijdens de lunch voor de show van Ambiance aan Zee met gastvrouw Jacky Lafon.Toen had Patrick heel wat werk, want hij toonde de mensen hun zitje in de zaal, mam selfies, deed een welkomstwoord, begon zelfs met een aanwezige dame te dansen, enz. Vanaf de start van het diner waren Nest van De Strangers en Eric De Vos op piano al bezig met leuke liedjes te zingen. De filet puur met groenten van 't moment en rozemarijnaardappeltjes werden met stijl geserveerd en waren overheerlijk. Patrick Onzia liep verder rond, maar deed maar weinig. "Pardon Patrick, is er in vergelijking met de lunch nu hier geen animatie? Ga je geen woordje zeggen", vroegen we aan Patrick Onzia, die zei: "Jawel, straks, maar daarna zijn er ook nog optredens voorzien van de Satyn Sisters en van goochelaar Rafaël." Aha, zo zat het in elkaar tijdens dat diner en inderdaad, onze filet puur was nog niet volledig verorberd of daar stond Rafaël al goochelkunstjes te tonen aan de tafels van de ingeschrevenen. Even later kwamen Wendy en Kathy Satyn alias de Satyn Sisters op het podium. Terwijl het ene zusje op 't podium bleef staan, ging de andere zus tussen het publiek om te zingen en om het publiek te animeren.Intussen deed de wijn al goed z'n werk, want er was ambiance, zelfs veel ambiance. Het team bracht nog een showdessert aan tafel, waarna iedereen werd verzocht - of toch de mensen die tickets hadden voor de show - om zich naar de grote zaal te begeven van Het Witte Paard voor de avondvoorstelling van Imagination. Voor vele genodigden was dit een ideale formule om met familie, vrienden en zelfs werkmakkers eens af te komen voor een diner en heel mooie show. Kortom, een heel goedgevuld programma tegen betaalbare prijzen.