Vooraleer Sasha & Davy opnieuw de studio induiken om een aantal nieuwe nummers in te blikken, grijpen ze nog eens terug naar het succesvolle 'Radio'-album dat vorige zomer uitkwam. "Het was moeilijk om nog één single uit dit album te halen, omdat de nummers allemaal een mooi verhaal vertellen. Maar we hebben gekozen voor 'Droom', omdat we vooral dit nieuwe jaar in willen gaan met veel positivisme, blijheid en liefde. Want wat is er naast een goede gezondheid nu belangrijker dan dat ?"

De muziek van 'Droom' is wederom geschreven door Davy zelf en de tekst komt van Cliff Vrancken. "Het lijkt wel of we in een droom leven. Ondanks ons drukke bestaan, vinden we elkaar altijd weer terug en realiseren we wat een geluk we hebben. We kunnen intens genieten van diverse geluksmomentjes samen. En dat is precies waar dit nummer over gaat. De mooie dromen die 's nachts voorbijkomen, lijken overdag voort te duren. We zijn gelukkig, gezond, hebben stuk voor stuk prachtige kinderen en hebben van onze hobby ons beroep kunnen maken. Als we samen optreden is het heerlijk om dat geluk over te brengen op het publiek. Onze nummers spreken een breed publiek aan, zowel jong als oud gaat na een optreden van ons met een blij gevoel naar huis. Hoe mooi is dat ? We kijken dan ook uit naar het komende jaar waarin we in vele optredens het beste van onszelf zullen geven", aldus het enthousiaste koppel. (PADI)

Tickets nieuwjaarsconcert in CC Het Spoor in Harelbeke via 0477 89 15 74 of rik.blouwe@telenet.be

Vooraleer Sasha & Davy opnieuw de studio induiken om een aantal nieuwe nummers in te blikken, grijpen ze nog eens terug naar het succesvolle 'Radio'-album dat vorige zomer uitkwam. "Het was moeilijk om nog één single uit dit album te halen, omdat de nummers allemaal een mooi verhaal vertellen. Maar we hebben gekozen voor 'Droom', omdat we vooral dit nieuwe jaar in willen gaan met veel positivisme, blijheid en liefde. Want wat is er naast een goede gezondheid nu belangrijker dan dat ?"De muziek van 'Droom' is wederom geschreven door Davy zelf en de tekst komt van Cliff Vrancken. "Het lijkt wel of we in een droom leven. Ondanks ons drukke bestaan, vinden we elkaar altijd weer terug en realiseren we wat een geluk we hebben. We kunnen intens genieten van diverse geluksmomentjes samen. En dat is precies waar dit nummer over gaat. De mooie dromen die 's nachts voorbijkomen, lijken overdag voort te duren. We zijn gelukkig, gezond, hebben stuk voor stuk prachtige kinderen en hebben van onze hobby ons beroep kunnen maken. Als we samen optreden is het heerlijk om dat geluk over te brengen op het publiek. Onze nummers spreken een breed publiek aan, zowel jong als oud gaat na een optreden van ons met een blij gevoel naar huis. Hoe mooi is dat ? We kijken dan ook uit naar het komende jaar waarin we in vele optredens het beste van onszelf zullen geven", aldus het enthousiaste koppel. (PADI)Tickets nieuwjaarsconcert in CC Het Spoor in Harelbeke via 0477 89 15 74 of rik.blouwe@telenet.be