In het Concertgebouw van Brugge stond Adamo maar liefst 2.15 uur op het podium, zonder dat hij maar één minuut van dat podium ging. Hij sprak met het Vlaamse publiek in het... Nederlands. Hoe moeilijk het ook was, maar Adamo vertelde over de inhoud van zijn liedjes inderdaad in het Nederlands. Was er een woord dat hij niet direct kon terugvinden, dan zei hij het in het Frans. "Ik hoor dat er hier toch veel mensen zitten die ook Frans begrijpen", glimlachte Adamo naar het publiek.

Adamo zong maar liefst 29 nummers, waaronder Comme toujours, Et tant d'amour, Quand les roses, Ma tête, Dolce Paola, Un réve, Ensemble, Nu, Juste un je t'aime, Plus tard, Mes mains sur tes hanches, Chantez, La nuit, La vie encore, Inch'Allah, C'est ma vie, Migrant, Vous permettez Monsieur, Les filles du bord de mer, Tenez-vous bien... Ieder optreden van Adamo is mooi om mee te maken, om naar te luisteren. Kortom, een échte aanrader!

© FODI

(PADI)

In 2020 komt Adamo voorlopig maar één keer naar West-Vlaanderen, namelijk op zaterdag 23 mei om 20 uur in Kursaal Oostende. Tickets aan 54, 59 en 64 euro. Info of reseveren: www.concertevents.be.

In het Concertgebouw van Brugge stond Adamo maar liefst 2.15 uur op het podium, zonder dat hij maar één minuut van dat podium ging. Hij sprak met het Vlaamse publiek in het... Nederlands. Hoe moeilijk het ook was, maar Adamo vertelde over de inhoud van zijn liedjes inderdaad in het Nederlands. Was er een woord dat hij niet direct kon terugvinden, dan zei hij het in het Frans. "Ik hoor dat er hier toch veel mensen zitten die ook Frans begrijpen", glimlachte Adamo naar het publiek.Adamo zong maar liefst 29 nummers, waaronder Comme toujours, Et tant d'amour, Quand les roses, Ma tête, Dolce Paola, Un réve, Ensemble, Nu, Juste un je t'aime, Plus tard, Mes mains sur tes hanches, Chantez, La nuit, La vie encore, Inch'Allah, C'est ma vie, Migrant, Vous permettez Monsieur, Les filles du bord de mer, Tenez-vous bien... Ieder optreden van Adamo is mooi om mee te maken, om naar te luisteren. Kortom, een échte aanrader!(PADI)