Ann-Sophie Metselaar deed al mee in verschillende musicals in Brugge. Ze is nu al één jaar lid van het jongerenkoor Youforia. Het is de eerste grote productie waarin ze mag optreden.

Saïn is geboren in Menen waar ze opgroeide en waar haar ouders ook nog wonen. "Ooit deed ik mee aan een musicalstage bij Studio 100. Na die stage wilde ik dat écht graag doen. Ik schreef mij in bij de Academie in Menen. Ik volgde al dansles en nam er ook nog zangles bij. Daarna deed ik een toelatingsexamen voor Woordkunst-Drama in Gent, waar ik mijn middelbare studies voltooide. Ik ben nu al twee jaar afgestudeerd aan het Conservatorium in Brussel", zegt Saïn, die heel blij is dat ze werd geselecteerd om mee te spelen in November 89 waarin ze de rol van Helene speelt.

Saïn Vantomme, samen met Wanne Synnave. (Foto FODI)

"Het is altijd geweldig om aan een nieuwe creatie te kunnen werken. Sam Verhoeven schrijft prachtige muziek. Wij zijn de eerste die zijn muziek mogen zingen, dat vind ik heel fijn." Heeft Saïn een droommusical? "Ik vind telkens de variatie leuk. De ene keer mag ik dansen en op dat moment mijn benen in m'n nek gooien, de andere keer is de voorstelling heel intiem en is de cast ook beperkt. Ik kan echt geen droommusical zeggen. Of toch : Dans der Vampieren! Ik zag die al enkele keren in Duitsland", besluit Saïn, die uit een creatieve familie komt.

Saïn Vantomme (links) uit Menen en Ann-Sophie Metselaar uit Brugge. (Foto FODI)

Haar papa heeft al vijftig regies achter zijn naam prijken. Haar mama volgde ook graag dansles in Menen. Haar broer heeft een eigen managementbureau en is manager van verschillende artiesten.

(PADI & Daniël)

Info : www.singingfactory.be.

Ann-Sophie Metselaar deed al mee in verschillende musicals in Brugge. Ze is nu al één jaar lid van het jongerenkoor Youforia. Het is de eerste grote productie waarin ze mag optreden. Saïn is geboren in Menen waar ze opgroeide en waar haar ouders ook nog wonen. "Ooit deed ik mee aan een musicalstage bij Studio 100. Na die stage wilde ik dat écht graag doen. Ik schreef mij in bij de Academie in Menen. Ik volgde al dansles en nam er ook nog zangles bij. Daarna deed ik een toelatingsexamen voor Woordkunst-Drama in Gent, waar ik mijn middelbare studies voltooide. Ik ben nu al twee jaar afgestudeerd aan het Conservatorium in Brussel", zegt Saïn, die heel blij is dat ze werd geselecteerd om mee te spelen in November 89 waarin ze de rol van Helene speelt. "Het is altijd geweldig om aan een nieuwe creatie te kunnen werken. Sam Verhoeven schrijft prachtige muziek. Wij zijn de eerste die zijn muziek mogen zingen, dat vind ik heel fijn." Heeft Saïn een droommusical? "Ik vind telkens de variatie leuk. De ene keer mag ik dansen en op dat moment mijn benen in m'n nek gooien, de andere keer is de voorstelling heel intiem en is de cast ook beperkt. Ik kan echt geen droommusical zeggen. Of toch : Dans der Vampieren! Ik zag die al enkele keren in Duitsland", besluit Saïn, die uit een creatieve familie komt. Haar papa heeft al vijftig regies achter zijn naam prijken. Haar mama volgde ook graag dansles in Menen. Haar broer heeft een eigen managementbureau en is manager van verschillende artiesten. (PADI & Daniël) Info : www.singingfactory.be.