Sabien Tiels moeten we u niet meer voorstellen. Ze heeft een rijke geschiedenis als zangeres en songschrijfster en dit ondertussen al ongeveer 25 jaar. Sinds een paar jaar is ze niet meer uit de hitparades weg te denken. Haar recente single 'Reizen in mijn hoofd' heeft een nominatie voor de Loftrompetten, zowel voor de categorie 'Beste Song' als 'Beste Videoclip'. Songs schrijven kan ze als de beste, alleen of in samenwerking met andere toppers, zoals dit keer met Niko Westelinck.

Niko is een multi-instrumentalist, songwriter, producer, zanger en artiest. Hij schrijft en producet succesvolle popnummers voor andere artiesten in Vlaanderen, maar evengoed voor Franse, Engelse, Portugese en zelfs Aziatische popartiesten.

Sabien en Niko kennen elkaar al heel lang, maar pas nu - de sterren zaten goed - beslisten ze om samen een nummer te schrijven én te zingen. En wat voor één ! Deze nieuwe single, in een productie van Niko, steekt een hart onder de riem van iedereen die het moeilijk heeft. "Laat de golven, maar tekeer gaan, we slaan er ons wel door" is maar één zin uit het nieuwe nummer. Het nummer heet 'Als jij het niet meer weet'. Omdat iedereen in deze tijden het wel eens niet meer weet... (PADI)

Sabien Tiels moeten we u niet meer voorstellen. Ze heeft een rijke geschiedenis als zangeres en songschrijfster en dit ondertussen al ongeveer 25 jaar. Sinds een paar jaar is ze niet meer uit de hitparades weg te denken. Haar recente single 'Reizen in mijn hoofd' heeft een nominatie voor de Loftrompetten, zowel voor de categorie 'Beste Song' als 'Beste Videoclip'. Songs schrijven kan ze als de beste, alleen of in samenwerking met andere toppers, zoals dit keer met Niko Westelinck. Niko is een multi-instrumentalist, songwriter, producer, zanger en artiest. Hij schrijft en producet succesvolle popnummers voor andere artiesten in Vlaanderen, maar evengoed voor Franse, Engelse, Portugese en zelfs Aziatische popartiesten. Sabien en Niko kennen elkaar al heel lang, maar pas nu - de sterren zaten goed - beslisten ze om samen een nummer te schrijven én te zingen. En wat voor één ! Deze nieuwe single, in een productie van Niko, steekt een hart onder de riem van iedereen die het moeilijk heeft. "Laat de golven, maar tekeer gaan, we slaan er ons wel door" is maar één zin uit het nieuwe nummer. Het nummer heet 'Als jij het niet meer weet'. Omdat iedereen in deze tijden het wel eens niet meer weet... (PADI)