Voor sommige mensen was het misschien al een hele tijd stil rond Sabien Tiels. Sinds haar deelname aan Song City in Herzele in 2017 en 2018 én sinds haar samenwerking met de Britse producers Paul Drew en Jack Duxbury vloeien de topsongs terug uit haar pen. Sabien schrijft niet enkel voor zichzelf, maar ook voor haar collega-artiesten Laura Lynn, Dana Winner, John Leo (winnaar The Voice Senior), Christof Chapsis, Eveline Cannoot...

Vorig jaar scoorde Sabien drie hits op rij en ook haar nieuwe single Dans wordt heel goed ontvangen in Vlaanderen en Nederland. Het album Licht is zo goed als klaar, waardoor Sabien dit nieuwe album eens in absolute avant-première voorstelde in GC De Kluize in Oosterzele (Scheldewindeke). Ze deed dat met haar volledige liveband. Ze deed het uitstekend, maar spijtig was de teleurstellende opkomst. Sabien verdient zoveel beter, al is het maar opkomst naar een avant-première.

Sabien zong vol enthousiasme verschillende van haar nieuwe liedjes. Maskerloos is een heel fragiel nummer. Los van Tijd schreef ze dan weer voor haar echtgenoot. De reis - na gesprekken met Stef Bos - is een nummer voor haar zoon. Sabien coverde ook één liedje Zeg me dat het niet zo is van Frank Boeijen. Een prachtsong, die ons bijna deed huilen. De trein - haar eigen populair nummer - stak ze terug in een nieuw jasje. Sabien is én blijft een allround-artieste die veel kan : zingen, songs schrijven, een instrument bespelen, enz. Kortom, een klassevrouw maar vooral ook een klassezangeres.

(PADI)

Voor sommige mensen was het misschien al een hele tijd stil rond Sabien Tiels. Sinds haar deelname aan Song City in Herzele in 2017 en 2018 én sinds haar samenwerking met de Britse producers Paul Drew en Jack Duxbury vloeien de topsongs terug uit haar pen. Sabien schrijft niet enkel voor zichzelf, maar ook voor haar collega-artiesten Laura Lynn, Dana Winner, John Leo (winnaar The Voice Senior), Christof Chapsis, Eveline Cannoot...Vorig jaar scoorde Sabien drie hits op rij en ook haar nieuwe single Dans wordt heel goed ontvangen in Vlaanderen en Nederland. Het album Licht is zo goed als klaar, waardoor Sabien dit nieuwe album eens in absolute avant-première voorstelde in GC De Kluize in Oosterzele (Scheldewindeke). Ze deed dat met haar volledige liveband. Ze deed het uitstekend, maar spijtig was de teleurstellende opkomst. Sabien verdient zoveel beter, al is het maar opkomst naar een avant-première.Sabien zong vol enthousiasme verschillende van haar nieuwe liedjes. Maskerloos is een heel fragiel nummer. Los van Tijd schreef ze dan weer voor haar echtgenoot. De reis - na gesprekken met Stef Bos - is een nummer voor haar zoon. Sabien coverde ook één liedje Zeg me dat het niet zo is van Frank Boeijen. Een prachtsong, die ons bijna deed huilen. De trein - haar eigen populair nummer - stak ze terug in een nieuw jasje. Sabien is én blijft een allround-artieste die veel kan : zingen, songs schrijven, een instrument bespelen, enz. Kortom, een klassevrouw maar vooral ook een klassezangeres. (PADI)