In 2018 werden ze nog speciaal overgevlogen naar Abu Dhabi om er op te treden in de Formula One Paddock Club en deelden ze er het podium met onder andere Sam Smith, Guns 'n Roses, The Weeknd en Post Malone. Ondertussen scoort deze Antwerpse band ook in Nederland en vorige week waren ze een van de smaakmakers op de Gentse Feesten.

"De bedoeling is dat we de recordopkomst van vorig jaar verbreken en we doen dat met twee primeurs: het publiek krijgt de kans om als eerste onze gloednieuwe show te ontdekken én voor wij eraan beginnen, maakt OT met haar liveband haar debuut op het Parkies-podium. Samen met Regi en Jake Reese scoort ze momenteel met de single 'Summer Life' een dikke hit en ze heeft nog veel meer in haar mars", zeggen Cookies And Cream enthousiast.

Bent Van Looy pikte de 22-jarige Olivia Trappeniers uit Deurne drie jaar geleden op toen hij zijn stoel omdraaide in The Voice. Een paar maanden later werd ze door de jury en de luisteraars verkozen tot MNM Rising Star. Ook Regi was onder de indruk en nam samen met OT (oo-tee) de successingle 'You Have A Heart' op. Met 'Where Is The Love?' bevestigde ze dat ze het ook solo kon waarmaken én samen met Regi en Jake Reese scoort OT deze zomer met 'Summer Life', een nummer dat genomineerd is voor Radio 2 Zomerhit. Na Festival Aan Zee staat OT maandagavond op De Parkies en het grootste, kleinste festival van België is klaar om haar met open armen te ontvangen. "De band is gerodeerd. We hebben er allemaal veel goesting in en kijken uit naar dit concert", zegt een enthousiaste zangeres.

Meer info over het gratis Parkies XL-concert in Knokke-Heist - maandagavond - met OT, Cookies And Cream en de afterparty-boys Bros Bros, vind je op http://www.engieparkies.be/. Op de website vind je ook nog een handig overzicht van alle andere Parkies-concerten waar je in augustus kan gaan naar kijken.

(PADI)