Niet enkel Eline raakte ontroerd door het nummer, heel wat kijkers en luisteraars kregen kippenvel. 'Vechter' stootte meteen door naar de nummer in iTunes, is de hoogste nieuwe op Shazam én het fragment is trending op YouTube, waar het al 127.000 keer bekeken werd op twee dagen tijd.

Na het enorme succes van het televisieprogramma 'Liefde Voor Muziek' dit voorjaar kwam de vraag om dit najaar aan een editie van 'Liefde Voor Muziek' voor Rode Neuzen Dag deel te nemen. De artiesten brachten deze keer geen covers van elkaars hits, maar wel betekenisvolle nummers voor veerkrachtige jongeren. Voor dit unieke project lieten zowel Camille en Regi zich van hun meest emotionele kant zien. Ze maakten het nummer 'Vechter' speciaal voor Eline, een meisje dat haar ganse jeugd tegen kinderreuma moest vechten. Het lied wordt gezongen door een bijzonder breekbare Camille. "Het is duidelijk dat Eline een vechter is en dat hebben we letterlijk vertaald in de Nederlandstalige cover van Million Reasons, dat dus nu 'de titel Vechter' kreeg", vertelt Regi. Bij de laatste woorden van het nummer 'Ik denk wel elke dag opnieuw, dit kan ik niet aan, maar ik hou van het leven, dat is net mijn reden om toch door te gaan' - krijgt zelfs een emotionele zangeres Camille de laatste noten er amper uit. (PADI)

https://va.lnk.to/Vechter

Niet enkel Eline raakte ontroerd door het nummer, heel wat kijkers en luisteraars kregen kippenvel. 'Vechter' stootte meteen door naar de nummer in iTunes, is de hoogste nieuwe op Shazam én het fragment is trending op YouTube, waar het al 127.000 keer bekeken werd op twee dagen tijd.Na het enorme succes van het televisieprogramma 'Liefde Voor Muziek' dit voorjaar kwam de vraag om dit najaar aan een editie van 'Liefde Voor Muziek' voor Rode Neuzen Dag deel te nemen. De artiesten brachten deze keer geen covers van elkaars hits, maar wel betekenisvolle nummers voor veerkrachtige jongeren. Voor dit unieke project lieten zowel Camille en Regi zich van hun meest emotionele kant zien. Ze maakten het nummer 'Vechter' speciaal voor Eline, een meisje dat haar ganse jeugd tegen kinderreuma moest vechten. Het lied wordt gezongen door een bijzonder breekbare Camille. "Het is duidelijk dat Eline een vechter is en dat hebben we letterlijk vertaald in de Nederlandstalige cover van Million Reasons, dat dus nu 'de titel Vechter' kreeg", vertelt Regi. Bij de laatste woorden van het nummer 'Ik denk wel elke dag opnieuw, dit kan ik niet aan, maar ik hou van het leven, dat is net mijn reden om toch door te gaan' - krijgt zelfs een emotionele zangeres Camille de laatste noten er amper uit. (PADI)https://va.lnk.to/Vechter