Voor het eerst moet al in juli de verkoop voor één festivaldag worden gestaakt wegens uitverkocht, een record. Nooit eerder moest het bordje uitverkocht zo vroeg worden uitgehangen. Voor de overige drie festivaldagen is het contingent beschikbare kaarten ook al fel geslonken.

Een leuk pretparkbezoek combineren met de beste schlagers van eigen bodem. Dat is het succesvolle recept van het intussen traditionele Neptunus-Pro Kustschlagerfestival. Op 4, 11, 18 en 25 september kunnen liefhebbers van het betere Vlaamse lied een bezoek brengen aan Plopsaland De Panne én genieten van een meer dan 3 uur durende artiestenparade. Ook dit jaar staan weer klinkende namen op de affiche. Met Laura Lynn, Willy Sommers, Paul Bruna, Luc Steeno, De Romeo's, Frank Galan, Micha Marah, Herbert en David Vandyck wordt het weer volop ambiance. Organisator Dieter Bruneel van Neptunus-Pro is enthousiast: "Dit is al het tiende jaar op rij dat we het Neptunus-Pro Kustschlagerfestival organiseren. Het is duidelijk een formule die werkt, want ook dit jaar gaat de ticketverkoop bijzonder snel. Vooral senioren vinden hun weg naar het evenement. Voor velen van hen is het een nostalgisch dagje uit naar Plopsaland waar ze hun favoriete artiesten live aan het werk kunnen zien. Wij bieden de sfeer van een echt festival met het comfort van een concert, een unieke combinatie. "We bieden een programma aan dat gestart is voor senioren, maar doorheen de jaren steeds breder is geworden. Tegenwoordig is de gemiddelde leeftijd van de aanwezigen fel gezakt, want zelfs twintigers en dertigers vullen mee de zaal. Fans van het Vlaamse lied, maar zelfs team building activiteiten vinden hun weg naar ons festival", zegt Dieter Bruneel van Neptunus-Pro.

Het is de unieke sfeer die tijdens het Neptunus-Pro Kustschlagerfestival wordt gecreëerd dat de festivalgangers van de afgelopen jaren ertoe geleid heeft om hun vrienden en kennissen via mond-aan-mond reclame ook naar de nieuwste editie van het festival mee te brengen. En op deze manier werd het festival ook het grootste in zijn soort aan de Belgische kust. "Wie eenmaal afkwam, blijft terugkomen. Het is hier elk jaar een groot feest. We noemen het onze ambiancegarantie. Op twee maanden van het festival is reeds één festivaldag volledig uitverkocht. Nooit eerder moest het bordje uitverkocht zo vroeg worden uitgehangen. Er wordt gestreefd om het festival toegankelijk te maken voor iedereen. Vooreerst zijn er grote inspanningen om rolwagengebruikers ten volle te laten genieten van de show. Daarnaast wordt de toegangsprijs ook heel democratisch gehouden. De optredens gaan door in het comfortabele Plopsa Theater en starten om 14u. Wie een ticket heeft, kan vooraf vanaf 10 uur het park bezoeken. De ticketprijs is zeer democratisch: voor slechts 18 euro per dag (VVK) geniet je naast het pretparkbezoek een hele namiddag lang van drie topartiesten."

Tickets en info: www.kustschlagerfestival.be of 0496/36 90 74.

Voor het eerst moet al in juli de verkoop voor één festivaldag worden gestaakt wegens uitverkocht, een record. Nooit eerder moest het bordje uitverkocht zo vroeg worden uitgehangen. Voor de overige drie festivaldagen is het contingent beschikbare kaarten ook al fel geslonken. Een leuk pretparkbezoek combineren met de beste schlagers van eigen bodem. Dat is het succesvolle recept van het intussen traditionele Neptunus-Pro Kustschlagerfestival. Op 4, 11, 18 en 25 september kunnen liefhebbers van het betere Vlaamse lied een bezoek brengen aan Plopsaland De Panne én genieten van een meer dan 3 uur durende artiestenparade. Ook dit jaar staan weer klinkende namen op de affiche. Met Laura Lynn, Willy Sommers, Paul Bruna, Luc Steeno, De Romeo's, Frank Galan, Micha Marah, Herbert en David Vandyck wordt het weer volop ambiance. Organisator Dieter Bruneel van Neptunus-Pro is enthousiast: "Dit is al het tiende jaar op rij dat we het Neptunus-Pro Kustschlagerfestival organiseren. Het is duidelijk een formule die werkt, want ook dit jaar gaat de ticketverkoop bijzonder snel. Vooral senioren vinden hun weg naar het evenement. Voor velen van hen is het een nostalgisch dagje uit naar Plopsaland waar ze hun favoriete artiesten live aan het werk kunnen zien. Wij bieden de sfeer van een echt festival met het comfort van een concert, een unieke combinatie. "We bieden een programma aan dat gestart is voor senioren, maar doorheen de jaren steeds breder is geworden. Tegenwoordig is de gemiddelde leeftijd van de aanwezigen fel gezakt, want zelfs twintigers en dertigers vullen mee de zaal. Fans van het Vlaamse lied, maar zelfs team building activiteiten vinden hun weg naar ons festival", zegt Dieter Bruneel van Neptunus-Pro.Het is de unieke sfeer die tijdens het Neptunus-Pro Kustschlagerfestival wordt gecreëerd dat de festivalgangers van de afgelopen jaren ertoe geleid heeft om hun vrienden en kennissen via mond-aan-mond reclame ook naar de nieuwste editie van het festival mee te brengen. En op deze manier werd het festival ook het grootste in zijn soort aan de Belgische kust. "Wie eenmaal afkwam, blijft terugkomen. Het is hier elk jaar een groot feest. We noemen het onze ambiancegarantie. Op twee maanden van het festival is reeds één festivaldag volledig uitverkocht. Nooit eerder moest het bordje uitverkocht zo vroeg worden uitgehangen. Er wordt gestreefd om het festival toegankelijk te maken voor iedereen. Vooreerst zijn er grote inspanningen om rolwagengebruikers ten volle te laten genieten van de show. Daarnaast wordt de toegangsprijs ook heel democratisch gehouden. De optredens gaan door in het comfortabele Plopsa Theater en starten om 14u. Wie een ticket heeft, kan vooraf vanaf 10 uur het park bezoeken. De ticketprijs is zeer democratisch: voor slechts 18 euro per dag (VVK) geniet je naast het pretparkbezoek een hele namiddag lang van drie topartiesten."