In augustus 2017 begon PJ met het maken van (rap)muziek. Hij schrijft al zijn lyrics zelf. Na eerst wat live te hebben uitgeprobeerd op vrije radio's MFY en GRK werd er contact gelegd met producer Chahid Farih, bekend van o.a. Ashafar én momenteel heel hot in Nederland.

Pas in augustus 2017 begon PJ muziek te schrijven. In dezelfde maand was ook al het eerste nummer Transport klaar. De keuze was: onmiddellijk droppen of... Men nam toen een atypische beslissing, namelijk gaan voor een album met veertien eigen nummers in eigen beheer en onder een nieuw label O'Cus.

Het debuutalbum van PJ DraaiVer is een heel divers rap-album geworden met een verhaallijn. Op dit album is o.a. de clubbanger Verdienen terug te vinden. Maar Pj laat op deze plaat DraaiVer ook een gevoelige kant van zichzelf zien. Hij rapt over het verlies van zijn goede vriend Gilles (overleden in oktober 2017 in een banaal auto-ongeval), over de band met zijn familie en ouders (de problemen tijdens zijn pubertijd), over hoe hij worstelde met school en alle problemen die ermee gepaard gingen. Met zijn inspirerende teksten raakt de student in de middelbare school jong en oud. Pj zit niet stil, want ondertussen heeft hij al enkele singles toegevoegd aan zijn discografie : Onderweg, Rijke Jongens in je Stad met producer MelloVibez, I Miss You. Zijn nieuwe single zal RockStar heten.

PJ is inderdaad geen rapper zoals we ze gewoon zijn van de straat. Hij heeft een totaal andere achtergrond met ook een heel ander verhaal. Het album DraaiVer was een harder verhaal, maar geënt op straatrap. Met zijn nieuwe producer MelloVibez (die o.a. samenwerkte met Ian Thomas) is PJ nieuwe onbetreden wegen aan het bewandelen. Een nieuwe stap in zijn carrière is zijn selectie komende zaterdag voor de wedstrijdfinale MNM Urbanice Battle Of Talents. Afspraak om 15 uur in De Centrale in Gent, waar tien finalisten er het beste van zichzelf geven tijdens een live-uitzending van MNM Urbanice.

De hoes van Rijke Jongens in je Stad. © O'Cus

(PADI)

In augustus 2017 begon PJ met het maken van (rap)muziek. Hij schrijft al zijn lyrics zelf. Na eerst wat live te hebben uitgeprobeerd op vrije radio's MFY en GRK werd er contact gelegd met producer Chahid Farih, bekend van o.a. Ashafar én momenteel heel hot in Nederland.Pas in augustus 2017 begon PJ muziek te schrijven. In dezelfde maand was ook al het eerste nummer Transport klaar. De keuze was: onmiddellijk droppen of... Men nam toen een atypische beslissing, namelijk gaan voor een album met veertien eigen nummers in eigen beheer en onder een nieuw label O'Cus.Het debuutalbum van PJ DraaiVer is een heel divers rap-album geworden met een verhaallijn. Op dit album is o.a. de clubbanger Verdienen terug te vinden. Maar Pj laat op deze plaat DraaiVer ook een gevoelige kant van zichzelf zien. Hij rapt over het verlies van zijn goede vriend Gilles (overleden in oktober 2017 in een banaal auto-ongeval), over de band met zijn familie en ouders (de problemen tijdens zijn pubertijd), over hoe hij worstelde met school en alle problemen die ermee gepaard gingen. Met zijn inspirerende teksten raakt de student in de middelbare school jong en oud. Pj zit niet stil, want ondertussen heeft hij al enkele singles toegevoegd aan zijn discografie : Onderweg, Rijke Jongens in je Stad met producer MelloVibez, I Miss You. Zijn nieuwe single zal RockStar heten.PJ is inderdaad geen rapper zoals we ze gewoon zijn van de straat. Hij heeft een totaal andere achtergrond met ook een heel ander verhaal. Het album DraaiVer was een harder verhaal, maar geënt op straatrap. Met zijn nieuwe producer MelloVibez (die o.a. samenwerkte met Ian Thomas) is PJ nieuwe onbetreden wegen aan het bewandelen. Een nieuwe stap in zijn carrière is zijn selectie komende zaterdag voor de wedstrijdfinale MNM Urbanice Battle Of Talents. Afspraak om 15 uur in De Centrale in Gent, waar tien finalisten er het beste van zichzelf geven tijdens een live-uitzending van MNM Urbanice.(PADI)