Ook dit weekend gaat Radio 2 door met de muzikale actie. Meer nog : de radiozender last een extra Beste Buren Huiskamerconcert in op Paasmaandag 13 april. Dat betekent drie dagen op rij genieten van digitale concerten voor alle Radio 2-luisteraars. Onder meer Gers Pardoel, Loredana & Patje en Slongs staan dit verlengde weekend op de affiche. Kim Debrie is vanuit de studio opnieuw gastvrouw van dienst. Meekijken kan op zaterdag, zondag en maandag vanaf 14.30 uur via de Radio 2 app, te downloaden op smartphone of via app.radio2.be. De voorbije drie weekends keken en luisterden al ongeveer 100.000 fans via de app van Radio 2. Siska Schoeters belde in De Madammen met Slongs die maandag optreedt. Slongs (in De Madammen) : "Ik ben hier graag in mijn kot, ideale plek om te onthaasten en eens niks te moeten. Ondertussen hou ik mij bezig met nieuwe muziek maken en komen mijn groene vingers volledig tot hun recht. Ik kijk uit naar de komkommers en tomaatjes, die ik hopelijk deze zomer ga kunnen oogsten op mijn terras. En uiteraard bereid ik mij voor op mijn huiskamerconcert van maandag. Ik heb al een idee wat ik ga brengen voor jullie maar hou dat nog even geheim. Kleine tip : er zal een cover bij zijn."

Op de affiche : Zaterdagnamiddag 11 april : Wigbert, Gers Pardoel en Jo Vally. Zondagnamiddag 12 april : Klaas Delrue, Wim Soutaer, Loredana & Patje. Maandagnamiddag 13 april : Slongs, Dana Winner en Els De Schepper. (PADI)

Benieuwd wie in het weekend van 18 april op de affiche staat ? Houd radio2.be in de gaten.

Ook dit weekend gaat Radio 2 door met de muzikale actie. Meer nog : de radiozender last een extra Beste Buren Huiskamerconcert in op Paasmaandag 13 april. Dat betekent drie dagen op rij genieten van digitale concerten voor alle Radio 2-luisteraars. Onder meer Gers Pardoel, Loredana & Patje en Slongs staan dit verlengde weekend op de affiche. Kim Debrie is vanuit de studio opnieuw gastvrouw van dienst. Meekijken kan op zaterdag, zondag en maandag vanaf 14.30 uur via de Radio 2 app, te downloaden op smartphone of via app.radio2.be. De voorbije drie weekends keken en luisterden al ongeveer 100.000 fans via de app van Radio 2. Siska Schoeters belde in De Madammen met Slongs die maandag optreedt. Slongs (in De Madammen) : "Ik ben hier graag in mijn kot, ideale plek om te onthaasten en eens niks te moeten. Ondertussen hou ik mij bezig met nieuwe muziek maken en komen mijn groene vingers volledig tot hun recht. Ik kijk uit naar de komkommers en tomaatjes, die ik hopelijk deze zomer ga kunnen oogsten op mijn terras. En uiteraard bereid ik mij voor op mijn huiskamerconcert van maandag. Ik heb al een idee wat ik ga brengen voor jullie maar hou dat nog even geheim. Kleine tip : er zal een cover bij zijn."Op de affiche : Zaterdagnamiddag 11 april : Wigbert, Gers Pardoel en Jo Vally. Zondagnamiddag 12 april : Klaas Delrue, Wim Soutaer, Loredana & Patje. Maandagnamiddag 13 april : Slongs, Dana Winner en Els De Schepper. (PADI)Benieuwd wie in het weekend van 18 april op de affiche staat ? Houd radio2.be in de gaten.