Na Dina Rodrigues, Kim Dejonghe, Kelsey Adam en Louis Flion zette nu Freek Vanrooy uit Hoegaarden zijn handtekening. Freek is al meer dan 20 jaar actief in de muziekwereld en was ook leadzanger bij verscheidene bands. Velen kennen hem onder de artiestennaam Frédéric, waaronder hij deelnam aan tv-programma's als Ontdek de Ster en X-Factor.

Eind 2016 speelde Freek met het idee om toch een solocarrière uit te bouwen met nummers die hij zelf scheef. Vorig jaar nam deze sympathieke vrachtwagenchauffeur al twee singles op, die het zeker niet slecht deden. Door zijn warme en unieke stem kwam hij in het vizier van de mensen van Pure Entertainment. Er kwam al vlug een overeenkomst tot stand. Kijk naar boven is de eerste single onder deze nieuwe samenwerking. Dit liedje werd geschreven door Patrick Hamilton en Vincent Pierins en werd voorzien van een wondermooie tekst door Bart Herman. Voor info en boekingen: eric@pure-entertainment.be.

(PADI)

Na Dina Rodrigues, Kim Dejonghe, Kelsey Adam en Louis Flion zette nu Freek Vanrooy uit Hoegaarden zijn handtekening. Freek is al meer dan 20 jaar actief in de muziekwereld en was ook leadzanger bij verscheidene bands. Velen kennen hem onder de artiestennaam Frédéric, waaronder hij deelnam aan tv-programma's als Ontdek de Ster en X-Factor. Eind 2016 speelde Freek met het idee om toch een solocarrière uit te bouwen met nummers die hij zelf scheef. Vorig jaar nam deze sympathieke vrachtwagenchauffeur al twee singles op, die het zeker niet slecht deden. Door zijn warme en unieke stem kwam hij in het vizier van de mensen van Pure Entertainment. Er kwam al vlug een overeenkomst tot stand. Kijk naar boven is de eerste single onder deze nieuwe samenwerking. Dit liedje werd geschreven door Patrick Hamilton en Vincent Pierins en werd voorzien van een wondermooie tekst door Bart Herman. Voor info en boekingen: eric@pure-entertainment.be.(PADI)