Nest begon met het bekende nummer Blauwe geschelpte en vervolgde met 't Strand van Sint-Anneke. Natuurlijk mocht Bij de rijkswacht ook niet ontbreken...Op het podium werd hij bijgestaan door Patrick Onzia, Dimitri Verhoeven en Eric De Vos. Op 't einde van zijn optreden ging Nest de zaal in.

Nest kreeg op het podium de medewerking van Patrick Onzia, Eric De Vos en Dimitri Verhoeven. (Foto FODI) © (Foto FODI)

Terwijl hij Antwaarpe zong - hét lied van De Strangers - gaf hij zijn microfoon af aan mede-Stranger Bob, die eveneens zong. Ook John was van de partij en zong het liedje mee. Enkel Alex was afwezig wegens vakantie. Het publiek was ontroerd toen ook Bob dit bekende nummer zong. Een prachtig kippenvelmoment in een wervelende Imagination-show. (PADI)

Info : www.witte-paard.be.

Bob van De Strangers aan de microfoon. (Foto FODI) © (Foto FODI)
Een mooi moment: Nest, Bob én John van De Strangers al zingend voor het publiek. (Foto FODI) © (Foto FODI)
Nest begon met het bekende nummer Blauwe geschelpte en vervolgde met 't Strand van Sint-Anneke. Natuurlijk mocht Bij de rijkswacht ook niet ontbreken...Op het podium werd hij bijgestaan door Patrick Onzia, Dimitri Verhoeven en Eric De Vos. Op 't einde van zijn optreden ging Nest de zaal in.Terwijl hij Antwaarpe zong - hét lied van De Strangers - gaf hij zijn microfoon af aan mede-Stranger Bob, die eveneens zong. Ook John was van de partij en zong het liedje mee. Enkel Alex was afwezig wegens vakantie. Het publiek was ontroerd toen ook Bob dit bekende nummer zong. Een prachtig kippenvelmoment in een wervelende Imagination-show. (PADI)Info : www.witte-paard.be.