Christoff is ook directeur-eigenaar van een woonzorgcentrum Residentie Christoff in Varsenare. Hij beseft maar al te goed dat iedereen zich zo goed als mogelijk dient te beschermen tegen dit allesvernietigende virus. Hij werkt met alle teamleden én enkele vrijwilligers zich dagelijks uit de naad om met bestaande en nieuwe procedures het virus buiten de muren te houden of toch om iedereen maximaal te beschermen en daarnaast ook de bewoners maximale aandacht te blijven geven op diverse wijzen. Ook het contact met de familie is een belangrijk gegeven. Hij zoekt naar originele oplossingen. En uiteraard komen ze - zoals iedereen - nog steeds handen te kort in de zorg. "Het zit er wellicht aan te komen dat we meer mondmaskersgaan zien in het straatbeeld wat wij ten zeerste aanbevelen. Vooral eerst voor zorgkundigen en verpleegkundigen. Ook gewone burgers zullen wellicht bij het afzwakken van de maatregelen zich nog beter dienen te beschermen wat ook logisch lijkt wanneer er meer volk op straat zal komen. Het komt er dan op aan om de veiligheidsprocedures van het aan-en uitdoen van deze maskers zo veilig mogelijk te laten verlopen en daar gebeuren nogal wat fouten... veelal door onwetendheid", zegt Christoff. "Daarnaast zitten de mensen gigantisch veel aan hun gezicht wat zeker in deze tijden absoluut niet aan te raden is."

Daarom heeft Christoff - in zijn vrije tijd - en zeker ook om wat stoom af te blazen in deze uiterst hectische periode deze aanstekelijke kreet en lied bedacht , zelf gefixed en gemixed bij gebrek aan de mogelijkheid om muzikanten naar de studio te halen of omwille van niet compatibele apps etc... In vele van zijn liedjes zitten trouwens verwijzingen naar belangrijke gebeurtenissen uit de wereld. Het is de bedoeling dat het lied zoveel als mogelijk gedraaid en gekocht kan worden, omdat de opbrengst van het nummer zal verdeeld worden onder alle zorgmedewerkers van zijn instelling, deze mensen verdienen dit absoluut. Het is een eerste mini stap van de komende acties om deze mensen een hart onder de riem te steken : You are the stars ! "Met handgeklap alleen gaan we er niet komen", benadrukt Christoff. Er worden wellicht nog andere versies gereleased, er is een rock versie in de maak . "We zoeken nog naar hulp en een originele manier om de clip in elkaar te steken eventueel met medewerking van alle burgers en West-Vlaamse bv's, die hopelijk een leuke invalshoek vinden om het nummer visueel en ludiek kracht bij te zetten. Ze kunnen korte fragmentjes sturen via what's app 0496 79 52 22 ( playback, luchtgitaar, wrijven aan het gezicht, meescanderen.. noem maar op ....)", laat Christoff ook nog weten. (PADI)

De plaat zal binnenkort te krijgen zijn op de meeste digitale muziekplatforms, zoals iTunes. 'Bluuf van je tote" Professor Feelgood bij Onadisc Recording Company. Info : christoff.wybouw@telenet.be - steppin@skynet.be.

Christoff is ook directeur-eigenaar van een woonzorgcentrum Residentie Christoff in Varsenare. Hij beseft maar al te goed dat iedereen zich zo goed als mogelijk dient te beschermen tegen dit allesvernietigende virus. Hij werkt met alle teamleden én enkele vrijwilligers zich dagelijks uit de naad om met bestaande en nieuwe procedures het virus buiten de muren te houden of toch om iedereen maximaal te beschermen en daarnaast ook de bewoners maximale aandacht te blijven geven op diverse wijzen. Ook het contact met de familie is een belangrijk gegeven. Hij zoekt naar originele oplossingen. En uiteraard komen ze - zoals iedereen - nog steeds handen te kort in de zorg. "Het zit er wellicht aan te komen dat we meer mondmaskersgaan zien in het straatbeeld wat wij ten zeerste aanbevelen. Vooral eerst voor zorgkundigen en verpleegkundigen. Ook gewone burgers zullen wellicht bij het afzwakken van de maatregelen zich nog beter dienen te beschermen wat ook logisch lijkt wanneer er meer volk op straat zal komen. Het komt er dan op aan om de veiligheidsprocedures van het aan-en uitdoen van deze maskers zo veilig mogelijk te laten verlopen en daar gebeuren nogal wat fouten... veelal door onwetendheid", zegt Christoff. "Daarnaast zitten de mensen gigantisch veel aan hun gezicht wat zeker in deze tijden absoluut niet aan te raden is."Daarom heeft Christoff - in zijn vrije tijd - en zeker ook om wat stoom af te blazen in deze uiterst hectische periode deze aanstekelijke kreet en lied bedacht , zelf gefixed en gemixed bij gebrek aan de mogelijkheid om muzikanten naar de studio te halen of omwille van niet compatibele apps etc... In vele van zijn liedjes zitten trouwens verwijzingen naar belangrijke gebeurtenissen uit de wereld. Het is de bedoeling dat het lied zoveel als mogelijk gedraaid en gekocht kan worden, omdat de opbrengst van het nummer zal verdeeld worden onder alle zorgmedewerkers van zijn instelling, deze mensen verdienen dit absoluut. Het is een eerste mini stap van de komende acties om deze mensen een hart onder de riem te steken : You are the stars ! "Met handgeklap alleen gaan we er niet komen", benadrukt Christoff. Er worden wellicht nog andere versies gereleased, er is een rock versie in de maak . "We zoeken nog naar hulp en een originele manier om de clip in elkaar te steken eventueel met medewerking van alle burgers en West-Vlaamse bv's, die hopelijk een leuke invalshoek vinden om het nummer visueel en ludiek kracht bij te zetten. Ze kunnen korte fragmentjes sturen via what's app 0496 79 52 22 ( playback, luchtgitaar, wrijven aan het gezicht, meescanderen.. noem maar op ....)", laat Christoff ook nog weten. (PADI)De plaat zal binnenkort te krijgen zijn op de meeste digitale muziekplatforms, zoals iTunes. 'Bluuf van je tote" Professor Feelgood bij Onadisc Recording Company. Info : christoff.wybouw@telenet.be - steppin@skynet.be.