"Voorlopig zijn al onze events tot 4 april geannuleerd", vertelt Pieter. "Dat zijn veertien publieke voorstellingen, één persconferentie en vijftien bedrijfsoptredens van goochelaar Nicholas. Eén persmoment in de Brugse gevangenis naar aanleiding van de nieuwe show van Nicolas moesten we ook cancelen. Verder wordt ook de première van Nicolas op 28 maart in de Brugse Stadsschouwburg verplaatst naar 24 oktober. Voor de bedrijfsoptredens en ook voor het persmoment hebben we nog geen nieuwe data vastgelegd. De comedyshows kregen al allemaal quasi een nieuwe data, die je kan terug vinden op onze website. Hoeveel euro's we al verloren ? Och, dat valt moeilijk te becijferen. Ik denk vooral dat ons promotiebedrijf dat reclame maakt voor andere mensen hun evenementen (www.promobom.be) zware verliezen zal te slikken krijgen."

Pieter en zijn team van Comedyshows heeft nu plots heel wat extra vrije tijd of toch niet ? "Het verzetten van de shows neemt tijd in beslag en natuurlijk ook het informeren van de duizenden klanten. We steken veel tijd in communicatie via sociale media, onze website en speciale mailings. We bekijken eveneens hoe we het verlies kunnen beperken en hoe we andere bronnen van inkomsten kunnen aanboren om de schade te beperken. We zijn ook de uitgevers van speciale Monopoly-edities, zoals die van Brugge, Knokke-Heist en Urbanus. Aangezien veel mensen nu moeten thuis blijven, is hier misschien een extra markt voor. Alhoewel dit natuurlijk verwaarloosbare bedragen zijn in vergelijk met hetgeen we mislopen. Maar een mens moet iets doen. De mensen die ons willen steunen in deze moeilijke tijden en voor thuis een aangenaam tijdverdrijf zoeken, kunnen surfen naar www.monopolystore.be." (PADI)

De nieuwe data's kan je bekijken op www.comedyshows.be/Corona

"Voorlopig zijn al onze events tot 4 april geannuleerd", vertelt Pieter. "Dat zijn veertien publieke voorstellingen, één persconferentie en vijftien bedrijfsoptredens van goochelaar Nicholas. Eén persmoment in de Brugse gevangenis naar aanleiding van de nieuwe show van Nicolas moesten we ook cancelen. Verder wordt ook de première van Nicolas op 28 maart in de Brugse Stadsschouwburg verplaatst naar 24 oktober. Voor de bedrijfsoptredens en ook voor het persmoment hebben we nog geen nieuwe data vastgelegd. De comedyshows kregen al allemaal quasi een nieuwe data, die je kan terug vinden op onze website. Hoeveel euro's we al verloren ? Och, dat valt moeilijk te becijferen. Ik denk vooral dat ons promotiebedrijf dat reclame maakt voor andere mensen hun evenementen (www.promobom.be) zware verliezen zal te slikken krijgen."Pieter en zijn team van Comedyshows heeft nu plots heel wat extra vrije tijd of toch niet ? "Het verzetten van de shows neemt tijd in beslag en natuurlijk ook het informeren van de duizenden klanten. We steken veel tijd in communicatie via sociale media, onze website en speciale mailings. We bekijken eveneens hoe we het verlies kunnen beperken en hoe we andere bronnen van inkomsten kunnen aanboren om de schade te beperken. We zijn ook de uitgevers van speciale Monopoly-edities, zoals die van Brugge, Knokke-Heist en Urbanus. Aangezien veel mensen nu moeten thuis blijven, is hier misschien een extra markt voor. Alhoewel dit natuurlijk verwaarloosbare bedragen zijn in vergelijk met hetgeen we mislopen. Maar een mens moet iets doen. De mensen die ons willen steunen in deze moeilijke tijden en voor thuis een aangenaam tijdverdrijf zoeken, kunnen surfen naar www.monopolystore.be." (PADI)De nieuwe data's kan je bekijken op www.comedyshows.be/Corona