Voor Piet Piraat en zijn vrienden was het na ruim drie jaar weer tijd om het podium te betreden en alle spannende avonturen die ze meemaken met de kleine piraatjes in het land te delen. In de show Piet Piraat en de Toverlantaarn hebben ze zoveel mooie verhalen te vertellen dat ze de hulp hebben ingeroepen van twee extra piraten: Phil en Mon. Zij zijn de neefjes van Stien en hebben hun accordeon meegebracht. De bekende liedjes van Piet Piraat worden dus ook begeleid met live muziek en dat vinden we persoonlijk wel een meerwaarde. Accordeonklanken in een Piet Piraat-show, het past perfect.

Over de voorstelling zelf : onze goede vrienden Piet Piraat, Stien Struis, Berend Brokkepap en Steven Stil vertellen elk één van de vele spannende avonturen, die ze al op hun reizen hebben beleefd. Daarbij krijgen ze de hulp van een wel heel speciaal voorwerp: een Toverlantaarn. De Toverlantaarn projecteert de mooiste achtergronden die de piraten helpen bij het vertellen. Ook gebruiken ze een heleboel voorwerpen om het verhaal tot leven te brengen én roepen ze extra hulp in van alle kleine piraatjes die in de zaal zitten. En die kleine piraatjes zwijgen niet. Ze doen spontaan mee, ze roepen, zeggen wat er aan het gebeuren is op het podium. Kortom, ze amuseren zich, want op die manier mogen ze ook een beetje meedoen in de nieuwe Piet Piraat-show.

Het ging er heel gezellig aan toe op de scène., FODI
Het ging er heel gezellig aan toe op de scène. © FODI

Het is inderdaad een interactieve show geworden vol liedjes, dans en stoere piratenverhalen. Een show die je moet gezien hebben, samen met je kroost. Een ideale uitstap tijdens de paasvakantie. Zoeken oma en opa nog naar een leuke show om naartoe te gaan? We raden zeker Piet Piraat en de Toverlantaarn aan. Wedden dat je gaat scoren bij de kids?

Piet Piraat en de Toverlantaarn is nog tot en met 1 mei te zien in theaters in heel Vlaanderen. Tickets en info: www.studio100.com.

(PADI)

Voor Piet Piraat en zijn vrienden was het na ruim drie jaar weer tijd om het podium te betreden en alle spannende avonturen die ze meemaken met de kleine piraatjes in het land te delen. In de show Piet Piraat en de Toverlantaarn hebben ze zoveel mooie verhalen te vertellen dat ze de hulp hebben ingeroepen van twee extra piraten: Phil en Mon. Zij zijn de neefjes van Stien en hebben hun accordeon meegebracht. De bekende liedjes van Piet Piraat worden dus ook begeleid met live muziek en dat vinden we persoonlijk wel een meerwaarde. Accordeonklanken in een Piet Piraat-show, het past perfect.Over de voorstelling zelf : onze goede vrienden Piet Piraat, Stien Struis, Berend Brokkepap en Steven Stil vertellen elk één van de vele spannende avonturen, die ze al op hun reizen hebben beleefd. Daarbij krijgen ze de hulp van een wel heel speciaal voorwerp: een Toverlantaarn. De Toverlantaarn projecteert de mooiste achtergronden die de piraten helpen bij het vertellen. Ook gebruiken ze een heleboel voorwerpen om het verhaal tot leven te brengen én roepen ze extra hulp in van alle kleine piraatjes die in de zaal zitten. En die kleine piraatjes zwijgen niet. Ze doen spontaan mee, ze roepen, zeggen wat er aan het gebeuren is op het podium. Kortom, ze amuseren zich, want op die manier mogen ze ook een beetje meedoen in de nieuwe Piet Piraat-show. Het is inderdaad een interactieve show geworden vol liedjes, dans en stoere piratenverhalen. Een show die je moet gezien hebben, samen met je kroost. Een ideale uitstap tijdens de paasvakantie. Zoeken oma en opa nog naar een leuke show om naartoe te gaan? We raden zeker Piet Piraat en de Toverlantaarn aan. Wedden dat je gaat scoren bij de kids? (PADI)