Er zijn al heel wat liedjesteksten geschreven en gezongen over de coronasituatie, maar bij ons weten nog geen enkel nummer specifiek voor de zorgverleners en met uitbreiding voor alle mensen die nu aan de slag zijn om levens te redden of mensen te bevoorraden. Paul Bruna uit Middelkerke heeft nu een liedjestekst geschreven op de muziek van 'Geef mij je angst' van André Hazes als eerbetoon voor die mensen die dag in dag uit klaar staan voor anderen en het beste van zichzelf geven. Er is ook nog een achterliggende reden voor het schrijven van dit nummer. "Zes jaar geleden werd ik voor prostaatkanker opgenomen in het ziekenhuis en eind vorig jaar werd ik nog eens gehospitaliseerd na hartklachten. Ik weet heel goed hoe het er aan toe gaat in een ziekenhuis en kan me inbeelden hoe zwaar de zorgverleners het op vandaag hebben. Ik ga ook heel regelmatig optreden in woonzorgcentra en weet eveneens maar al te goed met hoeveel ijver de zorgkundigen en medewerkers daar hun werk doen", zegt Paul Bruna. "Anderzijds breek ik in het nummer ook een lans voor iedereen die op vandaag aan het werk is in winkels, magazijnen en in de transportsector of bij de politie... Ik vond dat ik deze tekst moest schrijven uit respect voor al deze mensen. Trouwens, ik klap ook iedere avond om 20 uur in de handen aan de voordeur want deze mensen verdienen dat." (PADI)

Paul Bruna brengt op zondag 26 april om 11 uur een aperitiefconcertje live op Facebook en daar zal hij het nummer voor het eerst live gezongen brengen.

Er zijn al heel wat liedjesteksten geschreven en gezongen over de coronasituatie, maar bij ons weten nog geen enkel nummer specifiek voor de zorgverleners en met uitbreiding voor alle mensen die nu aan de slag zijn om levens te redden of mensen te bevoorraden. Paul Bruna uit Middelkerke heeft nu een liedjestekst geschreven op de muziek van 'Geef mij je angst' van André Hazes als eerbetoon voor die mensen die dag in dag uit klaar staan voor anderen en het beste van zichzelf geven. Er is ook nog een achterliggende reden voor het schrijven van dit nummer. "Zes jaar geleden werd ik voor prostaatkanker opgenomen in het ziekenhuis en eind vorig jaar werd ik nog eens gehospitaliseerd na hartklachten. Ik weet heel goed hoe het er aan toe gaat in een ziekenhuis en kan me inbeelden hoe zwaar de zorgverleners het op vandaag hebben. Ik ga ook heel regelmatig optreden in woonzorgcentra en weet eveneens maar al te goed met hoeveel ijver de zorgkundigen en medewerkers daar hun werk doen", zegt Paul Bruna. "Anderzijds breek ik in het nummer ook een lans voor iedereen die op vandaag aan het werk is in winkels, magazijnen en in de transportsector of bij de politie... Ik vond dat ik deze tekst moest schrijven uit respect voor al deze mensen. Trouwens, ik klap ook iedere avond om 20 uur in de handen aan de voordeur want deze mensen verdienen dat." (PADI)Paul Bruna brengt op zondag 26 april om 11 uur een aperitiefconcertje live op Facebook en daar zal hij het nummer voor het eerst live gezongen brengen.