Op facebook kent de actie '30 dagen zonder klagen' een enorm succes met meer dan 27.000 volgers. Isabelle Gonnissen, een van de initiatiefnemers van de actie en auteur van het boek Kies Positief, vond dat het nummer van Paul Bruna perfect past in de actie en de hele opzet. De actie kende al heel wat weerklank en voor Paul Bruna is dit uiteraard een enorme opsteker en publiciteit voor zijn nieuwe single 'Zing, Lach en Leef'.

Paul Bruna: "De tekst voor het nummer heb ik zelf geschreven en los van de hele actie wilde ik een echt positief nummer brengen, een liedje waarin iedereen die er naar luistert gelukkig en blij wordt en alle miserie voor een tijdje vergeet. Ik ben uiteraard vereerd dat het nummer opgenomen is door de initiatiefnemers van de actie en laat zeker niet na om ook op mijn beurt deze actie als 'supporter' te promoten tijdens optredens."

Wie meer wil weten over de actie kan dat via de Facebookpagina '30 dagen zonder klagen' of de website http://www.kiespositief.be/.

Op facebook kent de actie '30 dagen zonder klagen' een enorm succes met meer dan 27.000 volgers. Isabelle Gonnissen, een van de initiatiefnemers van de actie en auteur van het boek Kies Positief, vond dat het nummer van Paul Bruna perfect past in de actie en de hele opzet. De actie kende al heel wat weerklank en voor Paul Bruna is dit uiteraard een enorme opsteker en publiciteit voor zijn nieuwe single 'Zing, Lach en Leef'. Paul Bruna: "De tekst voor het nummer heb ik zelf geschreven en los van de hele actie wilde ik een echt positief nummer brengen, een liedje waarin iedereen die er naar luistert gelukkig en blij wordt en alle miserie voor een tijdje vergeet. Ik ben uiteraard vereerd dat het nummer opgenomen is door de initiatiefnemers van de actie en laat zeker niet na om ook op mijn beurt deze actie als 'supporter' te promoten tijdens optredens."