"Ik ben niet iemand die half werk doet en wil mij daarom ook ten volle concentreren op mijn producties, composities en uitgeverij', aldus Patrick. Dat hij als producer zeer succesrijk en veelzijdig is, blijkt uit de vele hits in binnen- en buitenland. Zo stond hij o.a. met drie albums op nummer 1 in de UK Charts, twee albums haalden de top 10 in de US, hij had vier nummer 1 hits in Japan en prijkte ook op de hoogste plaats in Noorwegen...

In eigen land kennen we hem vooral van Laat de zon in je hart, de monsterhit van Willy Sommers, maar ook heel veel andere artiesten vonden de weg naar zijn Globe Recording Studio's in Loppem. Zo werkte hij o.a. al samen met Yannick Bovy, Jo Vally, Bart Kaëll, Petra, Raf Van Brussel, Andrei Lugovski, The Sunsets, Johnny Logan, Kabouter Plop,... om er slechts een paar op te noemen. Ook het recente album van Celien is van zijn hand.

(PADI)

"Ik ben niet iemand die half werk doet en wil mij daarom ook ten volle concentreren op mijn producties, composities en uitgeverij', aldus Patrick. Dat hij als producer zeer succesrijk en veelzijdig is, blijkt uit de vele hits in binnen- en buitenland. Zo stond hij o.a. met drie albums op nummer 1 in de UK Charts, twee albums haalden de top 10 in de US, hij had vier nummer 1 hits in Japan en prijkte ook op de hoogste plaats in Noorwegen...In eigen land kennen we hem vooral van Laat de zon in je hart, de monsterhit van Willy Sommers, maar ook heel veel andere artiesten vonden de weg naar zijn Globe Recording Studio's in Loppem. Zo werkte hij o.a. al samen met Yannick Bovy, Jo Vally, Bart Kaëll, Petra, Raf Van Brussel, Andrei Lugovski, The Sunsets, Johnny Logan, Kabouter Plop,... om er slechts een paar op te noemen. Ook het recente album van Celien is van zijn hand. (PADI)