Patrick Hamilton uit Loppem stapt uit Pure Entertainment

Patrick Hamilton in zijn studio in Loppem. © FODI
Redactie KW

Producer Patrick Hamilton uit Loppem maakt niet langer meer deel uit van Pure Entertainment. Hij heeft zich teruggetrokken als artistieke raadgever en stuwende kracht achter het managementsbedrijf. De combinatie van zijn drukke agenda als producer en het managen van Pure Entertainment bleek geen goed huwelijk en daarom heeft hij besloten om er uit te stappen.

“Ik ben niet iemand die half werk doet en wil mij daarom ook ten volle concentreren op mijn producties, composities en uitgeverij’, aldus Patrick. Dat hij als producer zeer succesrijk en veelzijdig is, blijkt uit de vele hits in binnen- en buitenland. Zo stond hij o.a. met drie albums op nummer 1 in de UK Charts, twee albums haalden de top 10 in de US, hij had vier nummer 1 hits in Japan en prijkte ook op de hoogste plaats in Noorwegen…

In eigen land kennen we hem vooral van Laat de zon in je hart, de monsterhit van Willy Sommers, maar ook heel veel andere artiesten vonden de weg naar zijn Globe Recording Studio’s in Loppem. Zo werkte hij o.a. al samen met Yannick Bovy, Jo Vally, Bart Kaëll, Petra, Raf Van Brussel, Andrei Lugovski, The Sunsets, Johnny Logan, Kabouter Plop,… om er slechts een paar op te noemen. Ook het recente album van Celien is van zijn hand.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier