Kevin Courtens (29) woont in Avelgem. Hij is ambulancier bij de dienst 112 in Avelgem. Daarnaast heeft hij ook nog een pedicure-/schoonheidssalon Gold Feet in de Oudenaardsesteenweg 255 in Avelgem. Daar komt nu nog vanaf vrijdag 12 juni de zaak Bigi's Karaoke in Ooigem bij. "Samen met mijn partner Hannes nam ik deze zaak over", vertelt Kevin. "We besloten die zaak te runnen, omdat karaoke echt mijn passie is. En waar er een feestje is, daar ben ik ook graag te vinden. Op vrijdag- en zaterdagavond is het danscafé en karaoke. Vanaf de woensdag kunnen de mensen ook bij ons terecht met hun viervoeter, want er is een speciaal aangelegde hondenweide beschikbaar. Ook kinderen zijn welkom. We beschikken over zes trampolines en nog andere speeltuigen. De mensen kunnen 's middags en 's avonds bij ons terecht voor een snack. In de namiddag is er tearoom."

Kevin staat al twaalf jaar op de bühne als Partyzanger Kevin. In de voorbije jaren nam hij nog nooit een eigen single op. Hij zingt vooral covers. "Zolang het maar ambiance is, zodat ik de hele zaal of tent op zijn kop kan zetten", glimlacht Kevin, die in Bigi's Karaoke regelmatig wel eens zelf een liedje zal zingen. "Maar het échte karaokegebeuren laat ik wel over aan het cliënteel."

Normaal stond de opening gepland voor 11 april, maar door de coronamaatregelen kon dat niet gebeuren. "Het is nu vrijdagmorgen 12 juni geworden", zegt Kevin. "Het negatieve van corona hebben we toch positief kunnen ervaren. We hadden immers meer tijd om het bestaande pand op te fleuren en de nodige verbouwingen uit te voeren. Door corona hadden we één nadeel : een financiële blunder, want we moesten langer de deuren sluiten en hadden dus van onze karaokezaak geen inkomen. Maar kom, straks is dat verleden tijd en gaan we ervoor." (PADI)

Er is ook een aangelegde hondenweide beschikbaar., PADI
Er is ook een aangelegde hondenweide beschikbaar. © PADI

Bigi's, Bavikhoofsestraat 120 in Ooigem-Bavikhove. Open vanaf de woensdag om 9 uur tot ... Info : 0472 68 62 31 (Kevin Courtens).

Kevin Courtens (29) woont in Avelgem. Hij is ambulancier bij de dienst 112 in Avelgem. Daarnaast heeft hij ook nog een pedicure-/schoonheidssalon Gold Feet in de Oudenaardsesteenweg 255 in Avelgem. Daar komt nu nog vanaf vrijdag 12 juni de zaak Bigi's Karaoke in Ooigem bij. "Samen met mijn partner Hannes nam ik deze zaak over", vertelt Kevin. "We besloten die zaak te runnen, omdat karaoke echt mijn passie is. En waar er een feestje is, daar ben ik ook graag te vinden. Op vrijdag- en zaterdagavond is het danscafé en karaoke. Vanaf de woensdag kunnen de mensen ook bij ons terecht met hun viervoeter, want er is een speciaal aangelegde hondenweide beschikbaar. Ook kinderen zijn welkom. We beschikken over zes trampolines en nog andere speeltuigen. De mensen kunnen 's middags en 's avonds bij ons terecht voor een snack. In de namiddag is er tearoom."Kevin staat al twaalf jaar op de bühne als Partyzanger Kevin. In de voorbije jaren nam hij nog nooit een eigen single op. Hij zingt vooral covers. "Zolang het maar ambiance is, zodat ik de hele zaal of tent op zijn kop kan zetten", glimlacht Kevin, die in Bigi's Karaoke regelmatig wel eens zelf een liedje zal zingen. "Maar het échte karaokegebeuren laat ik wel over aan het cliënteel."Normaal stond de opening gepland voor 11 april, maar door de coronamaatregelen kon dat niet gebeuren. "Het is nu vrijdagmorgen 12 juni geworden", zegt Kevin. "Het negatieve van corona hebben we toch positief kunnen ervaren. We hadden immers meer tijd om het bestaande pand op te fleuren en de nodige verbouwingen uit te voeren. Door corona hadden we één nadeel : een financiële blunder, want we moesten langer de deuren sluiten en hadden dus van onze karaokezaak geen inkomen. Maar kom, straks is dat verleden tijd en gaan we ervoor." (PADI)Bigi's, Bavikhoofsestraat 120 in Ooigem-Bavikhove. Open vanaf de woensdag om 9 uur tot ... Info : 0472 68 62 31 (Kevin Courtens).