Met namen als De Romeo's , Luc Steeno , Wendy Van Wanten , Paul Bruna en Kim De Jonghe op de affiche moest dit festival meteen een topper worden en dat is het ook geworden. Zaal De Boare op het Koningsplein liep vol met enthousiaste fans van deze artiesten en de combinatie van artiest/fan zorgde voor een avondje vol vuurwerk.

Kim De Jonghe (uit Zonnebeke) kreeg de moeilijke taak om de avond in te zetten , maar ze deed dit op een voortreffelijke manier en kreeg meteen de mensen op haar hand. Daarna kwam ambiancemaker Paul Bruna op de scene met in zijn gezelschap de meisjes van het Showgezelschap Diva. De sfeer zat er meteen goed in en de avond kon toen al niet meer stuk.

Na Paul Bruna volgden Luc Steeno en Wendy van Wanten en ook zij zorgden voor verhitte sferen in De Panne. Tijdens het optreden van Luc liet de 87-jarige Bertje Arnoys weten dat hij goed kon jodelen. Prompt werd hij door Luc op het podium gevraagd om dit te bewijzen. En inderdaad, hij deed het met veel bijval van het publiek en een stomverbaasde Luc Steeno.

Na Luc mocht Wendy Van Wanten haar liedjes zingen. Zij zocht in de zaal naar een kandidaat om samen met haar een duet te brengen. Het was een dolgelukkige Willy die mee het podium op mocht met Wendy.

Even na middernacht arriveerden De Romeo's. Het trio zorgde met hun hits voor een waardige afsluiter van Panne Centrum Festival. De organisatoren kijken terug op een geslaagd evenement en zijn van plan om volgend jaar een nieuwe editie te organiseren.

(PADI - Fotomap: PADI & Daniël)

Met namen als De Romeo's , Luc Steeno , Wendy Van Wanten , Paul Bruna en Kim De Jonghe op de affiche moest dit festival meteen een topper worden en dat is het ook geworden. Zaal De Boare op het Koningsplein liep vol met enthousiaste fans van deze artiesten en de combinatie van artiest/fan zorgde voor een avondje vol vuurwerk.Kim De Jonghe (uit Zonnebeke) kreeg de moeilijke taak om de avond in te zetten , maar ze deed dit op een voortreffelijke manier en kreeg meteen de mensen op haar hand. Daarna kwam ambiancemaker Paul Bruna op de scene met in zijn gezelschap de meisjes van het Showgezelschap Diva. De sfeer zat er meteen goed in en de avond kon toen al niet meer stuk.Na Paul Bruna volgden Luc Steeno en Wendy van Wanten en ook zij zorgden voor verhitte sferen in De Panne. Tijdens het optreden van Luc liet de 87-jarige Bertje Arnoys weten dat hij goed kon jodelen. Prompt werd hij door Luc op het podium gevraagd om dit te bewijzen. En inderdaad, hij deed het met veel bijval van het publiek en een stomverbaasde Luc Steeno.Na Luc mocht Wendy Van Wanten haar liedjes zingen. Zij zocht in de zaal naar een kandidaat om samen met haar een duet te brengen. Het was een dolgelukkige Willy die mee het podium op mocht met Wendy.Even na middernacht arriveerden De Romeo's. Het trio zorgde met hun hits voor een waardige afsluiter van Panne Centrum Festival. De organisatoren kijken terug op een geslaagd evenement en zijn van plan om volgend jaar een nieuwe editie te organiseren.(PADI - Fotomap: PADI & Daniël)