Deze sociale kas dient om projecten te verwezenlijken, zoals de bedeling van kerstmaaltijden (een 200-tal in 2018) via de OCMW's van Avelgem, Zwevegem, Anzegem, Kluisbergen en Wortegem-Petegem en betaling van sportkampen voor kansarmen kindere.n Vorig jaar deed Kiwanis Avelgem ook heel wat met de ontvangen euro's, waaronder de aankoop van een busje dat via het Sociaal Huis van Avelgem kinderen naar de vakantie-opvang of revalidatiecentra kan voeren. Een kidsdag aan zee, waar kinderen mee mochten varen met een zeilbootje en waar ze ook een hele dag werden verwend. Maar liefst 90 kinderen maakte Kiwanis Avelgem gelukkig. De organisatie is in handen van Kiwanis Avelgem in samenwerking met de wielerclub Demeyer Hand in Hand uit Outrijve en dit ter gelegenheid van de Omloop De Drie Provincieën op donderdag 30 mei. Natuurlijk kadert dit ook in Outrijve Feest.

(PADI & Jens)

Eén kaart kost 15 euro. Een VIP-kaart kost 60 euro. Je kan bestellen door overschrijving op BE91 0682 4332 9476 (BIC : GKCC BE BB) van Kiwanis Avelgem, met vermelding van naam, voornaam en gemeente. De betaalde kaarten zullen de dag zelf aan de ingang klaar liggen. Bellen kan naar 0477 88 02 86. Via deze link je eveneens kaarten online bestellen.

Deze sociale kas dient om projecten te verwezenlijken, zoals de bedeling van kerstmaaltijden (een 200-tal in 2018) via de OCMW's van Avelgem, Zwevegem, Anzegem, Kluisbergen en Wortegem-Petegem en betaling van sportkampen voor kansarmen kindere.n Vorig jaar deed Kiwanis Avelgem ook heel wat met de ontvangen euro's, waaronder de aankoop van een busje dat via het Sociaal Huis van Avelgem kinderen naar de vakantie-opvang of revalidatiecentra kan voeren. Een kidsdag aan zee, waar kinderen mee mochten varen met een zeilbootje en waar ze ook een hele dag werden verwend. Maar liefst 90 kinderen maakte Kiwanis Avelgem gelukkig. De organisatie is in handen van Kiwanis Avelgem in samenwerking met de wielerclub Demeyer Hand in Hand uit Outrijve en dit ter gelegenheid van de Omloop De Drie Provincie├źn op donderdag 30 mei. Natuurlijk kadert dit ook in Outrijve Feest. (PADI & Jens)