Door de huidige omstandigheden wordt er dit jaar niet gewerkt met live-acteurs. 'Kerstmagie' wordt - met respect voor alle veiligheids- en hygiënemaatregelen - omgetoverd vaneen theaterwandeling naar een spannende audiovisuele en interactieve ontdekkingstocht, een magische 'kerstcluedo' voor het hele gezin (bubbels van maximum 8 personen). Tijdens je reis doorheen één van de kastelen kom je in een spannende zoektocht terecht. Fantastische lichteffecten, prachtige muziek en een gloednieuw verhaal zullen jou de weg tonen doorheen een sprookjesachtig kerstkasteel. Maar let op : tijdens het magische uur komt alles in het kasteel tot leven ! Dan is het aan jou om het mysterie op te lossen door onderweg de nodige hints te verzamelen.

Interessant om te beleven !, PADI/Daniël
Interessant om te beleven ! © PADI/Daniël

'Kerstmagie' is deideale, veilige en ontspannende familie-uitstap om helemaal in de kerstsfeer te komen en bovendien een unieke kans om prachtig Vlaams erfgoed van binnen te bewonderen. (PADI)

Tickets en info via www.kerstmagie.be.

Door de huidige omstandigheden wordt er dit jaar niet gewerkt met live-acteurs. 'Kerstmagie' wordt - met respect voor alle veiligheids- en hygiënemaatregelen - omgetoverd vaneen theaterwandeling naar een spannende audiovisuele en interactieve ontdekkingstocht, een magische 'kerstcluedo' voor het hele gezin (bubbels van maximum 8 personen). Tijdens je reis doorheen één van de kastelen kom je in een spannende zoektocht terecht. Fantastische lichteffecten, prachtige muziek en een gloednieuw verhaal zullen jou de weg tonen doorheen een sprookjesachtig kerstkasteel. Maar let op : tijdens het magische uur komt alles in het kasteel tot leven ! Dan is het aan jou om het mysterie op te lossen door onderweg de nodige hints te verzamelen.'Kerstmagie' is deideale, veilige en ontspannende familie-uitstap om helemaal in de kerstsfeer te komen en bovendien een unieke kans om prachtig Vlaams erfgoed van binnen te bewonderen. (PADI)Tickets en info via www.kerstmagie.be.