De populaire boer bezoekt ook West-Vlaanderen. Nonkel Jef begon in Oostkamp en bezoekt ook nog Kortrijk en Bredene. 'Chez Nonkel Jef' is de derde theatervoorstelling met Ivo Pauwels in de hoofdrol. Danni Heylen, Andy Peelman en vaste waarden Linda De Ridder, Patrick Onzia, Dirk Lavrysen en Diana More zijn nog één keer te zien in deze komedie. Deze 'Chez Nonkel Jef' is immers de derde en laatste theatervoorstelling, gebaseerd op de komische televisiereeks Nonkel Jef.

Deze komische reeks over een boer op pensioen was een ware publiekslieveling. Er werden 175 tv-afleveringen van gemaakt. Vanaf 2016 kreeg Nonkel Jef een tweede leven in Theater Elcerlyc, waarna de ploeg ook op tournee trok met Nonkel Jef zit in de patatten en Nonkel Jef & de verloren zoon. Nu trekt Nonkel Jef dus een laatste keer op tournee.

Donderdag 31 oktober om 20 uur in Schouwburg Kortrijk - Zondag 10 november om 15 uur in Staf Versluys Centrum in Bredene. Tickets en info :www.nonkeljefinhettheater.be - 070 69 10 02.

De populaire boer bezoekt ook West-Vlaanderen. Nonkel Jef begon in Oostkamp en bezoekt ook nog Kortrijk en Bredene. 'Chez Nonkel Jef' is de derde theatervoorstelling met Ivo Pauwels in de hoofdrol. Danni Heylen, Andy Peelman en vaste waarden Linda De Ridder, Patrick Onzia, Dirk Lavrysen en Diana More zijn nog één keer te zien in deze komedie. Deze 'Chez Nonkel Jef' is immers de derde en laatste theatervoorstelling, gebaseerd op de komische televisiereeks Nonkel Jef. Deze komische reeks over een boer op pensioen was een ware publiekslieveling. Er werden 175 tv-afleveringen van gemaakt. Vanaf 2016 kreeg Nonkel Jef een tweede leven in Theater Elcerlyc, waarna de ploeg ook op tournee trok met Nonkel Jef zit in de patatten en Nonkel Jef & de verloren zoon. Nu trekt Nonkel Jef dus een laatste keer op tournee. Donderdag 31 oktober om 20 uur in Schouwburg Kortrijk - Zondag 10 november om 15 uur in Staf Versluys Centrum in Bredene. Tickets en info :www.nonkeljefinhettheater.be - 070 69 10 02.