Theatertainment presenteert Chez Nonkel Jef dat in première gaat op 20 september 2019. Natuurlijk neemt Ivo Pauwels weer de hoofdrol op zich. Deze keer mag regisseur Dirk Lavrysen aan de slag met twee nieuwe namen in de cast: Danni Heylen (FC De Kampioenen) en Andy Peelman (Buurtpolitie). Chez Nonkel Jef zal drie weekends te zien zijn in Theater Elckerlyc te Antwerpen en gaat aansluitend op tournee door Vlaanderen. Een unieke kans voor de vele fans van Nonkel Jef, want Chez Nonkel Jef wordt aangekondigd als de derde en laatste theatervoorstelling gebaseerd op de bekende tv-serie.

Exact drie maanden voor de première van Chez Nonkel Jef gaat regisseur Dirk Lavrysen geen uitdaging uit de weg om zijn acteurs de ultieme inleefstage te bezorgen. Hij was dan ook bijzonder benieuwd of Nonkel Jef Ivo Pauwels en Andy Peelman (Buurtpolitie) over de nodige culinaire skills beschikken. Het antwoord op deze vraag, konden we zelf live beleven in de hippe, open keuken van toprestaurant Ga Nord, met Danni Heylen als jurylid van dienst. Inderdaad, er volgde daar een wedstrijd eitjes bakken. Wie won deze wedstrijd? Vele aanwezigen dachten dat het Andy Peelman zou worden, maar uiteindelijk kreeg Nonkel Jef van jurylid Danni Heylen het maximum van de punten al hadden we zelf niet graag dat geroerd eitje voorgeproefd.

De cast. © FODI

Wie herinnert zich nog de succesvolle Vlaamse sitcom Nonkel Jef die in de tweede helft van de jaren '90 op ons televisiescherm te zien was? De komische reeks over een boer op pensioen Nonkel Jef was een ware publiekslieveling en er werden ruim 175 afleveringen van gemaakt. Van Vlaamse cult gesproken... In 2016 en 2018 kreeg Nonkel Jef een bijzonder succesvol tweede en derde leven in Theater Elckerlyc en vervolgens op tournee doorheen heel Vlaanderen. Maar Nonkel Jef is nog niet uitgeboerd ! Na Nonkel Jef zit in de patatten en Nonkel Jef & de verloren zoon regisseert Dirk Lavrysen dit jaar het allerlaatste stuk, waarin we mogen meemaken hoe hij zijn boerderij omtovert tot pop-up restaurant en tot over zijn oren verliefd wordt.

Wanneer de rekeningen zich blijven opstapelen en het spaarvarken leeg blijkt te zijn, neemt Nonkel Jef een drastische beslissing. Hij bouwt de boerderij om tot een waar pop-up restaurant. Maître Jef schakelt ook dienster Odette, chef-kok Sander en sommelier Dré in om mee de zaak te runnen. En Chez Nonkel Jef is geboren. Maar horeca is wel wat anders dan het boerenleven dat onze vrienden gewend zijn en al snel draait alles in de soep. Als Nonkel Jef dan nog eens verliefd wordt op een klant, zitten ze op de boerderij helemaal met de gebakken peren. Chez Nonkel Jef is een op smaak gebrachte komedie met de perfecte caisson.

Andy Peeman én Nonkel Jef in actie tijdens de kookwedstrijd. © FODI

(PADI)

Een productie van Theatertainment.CHEZ NONKEL JEF vanaf 20 september tot en met 6 oktober 2019 in Theater Elckerlyc.Vervolgens op tour door Vlaanderen van 25 oktober tot en met 8 december 2019. Tickets : www.nonkeljefinhettheater.be - 070 691 002 (max. 0,30 euro/min) - Ticketbalie Media Markt, De Keyserlei 58-60, Antwerpen. Tarieven : Cat. 1 ? 30,50 - Cat. 2 ? 26,50 & Cat. 3 ? 21,50

VIP seats ? 48

Theatertainment presenteert Chez Nonkel Jef dat in première gaat op 20 september 2019. Natuurlijk neemt Ivo Pauwels weer de hoofdrol op zich. Deze keer mag regisseur Dirk Lavrysen aan de slag met twee nieuwe namen in de cast: Danni Heylen (FC De Kampioenen) en Andy Peelman (Buurtpolitie). Chez Nonkel Jef zal drie weekends te zien zijn in Theater Elckerlyc te Antwerpen en gaat aansluitend op tournee door Vlaanderen. Een unieke kans voor de vele fans van Nonkel Jef, want Chez Nonkel Jef wordt aangekondigd als de derde en laatste theatervoorstelling gebaseerd op de bekende tv-serie.Exact drie maanden voor de première van Chez Nonkel Jef gaat regisseur Dirk Lavrysen geen uitdaging uit de weg om zijn acteurs de ultieme inleefstage te bezorgen. Hij was dan ook bijzonder benieuwd of Nonkel Jef Ivo Pauwels en Andy Peelman (Buurtpolitie) over de nodige culinaire skills beschikken. Het antwoord op deze vraag, konden we zelf live beleven in de hippe, open keuken van toprestaurant Ga Nord, met Danni Heylen als jurylid van dienst. Inderdaad, er volgde daar een wedstrijd eitjes bakken. Wie won deze wedstrijd? Vele aanwezigen dachten dat het Andy Peelman zou worden, maar uiteindelijk kreeg Nonkel Jef van jurylid Danni Heylen het maximum van de punten al hadden we zelf niet graag dat geroerd eitje voorgeproefd.Wie herinnert zich nog de succesvolle Vlaamse sitcom Nonkel Jef die in de tweede helft van de jaren '90 op ons televisiescherm te zien was? De komische reeks over een boer op pensioen Nonkel Jef was een ware publiekslieveling en er werden ruim 175 afleveringen van gemaakt. Van Vlaamse cult gesproken... In 2016 en 2018 kreeg Nonkel Jef een bijzonder succesvol tweede en derde leven in Theater Elckerlyc en vervolgens op tournee doorheen heel Vlaanderen. Maar Nonkel Jef is nog niet uitgeboerd ! Na Nonkel Jef zit in de patatten en Nonkel Jef & de verloren zoon regisseert Dirk Lavrysen dit jaar het allerlaatste stuk, waarin we mogen meemaken hoe hij zijn boerderij omtovert tot pop-up restaurant en tot over zijn oren verliefd wordt.Wanneer de rekeningen zich blijven opstapelen en het spaarvarken leeg blijkt te zijn, neemt Nonkel Jef een drastische beslissing. Hij bouwt de boerderij om tot een waar pop-up restaurant. Maître Jef schakelt ook dienster Odette, chef-kok Sander en sommelier Dré in om mee de zaak te runnen. En Chez Nonkel Jef is geboren. Maar horeca is wel wat anders dan het boerenleven dat onze vrienden gewend zijn en al snel draait alles in de soep. Als Nonkel Jef dan nog eens verliefd wordt op een klant, zitten ze op de boerderij helemaal met de gebakken peren. Chez Nonkel Jef is een op smaak gebrachte komedie met de perfecte caisson.(PADI)