Na het onverwachte succes van haar vorige single 'Walking Through The City' laat Kelsey Adams zien dat ze geen eendagsvlieg is. Ondertussen werd er achter de schermen hard gewerkt aan nieuwe nummers, werd de podiumact verder uitgebouwd, werd een nieuwe clip opgenomen... Kortom, Kelsey Adams is klaar voor het grote werk.

Het lied 'Live It Out Loud' is een heel catchy nummer. Het werd geschreven door Roel De Meulemeester en Aileen de la Cruz uit Canada. De productie was in handen van Patrick Hamilton in samenwerking met het team van Westminster Studio's. De single is digitaal beschikbaar via onder andere iTunes en Spotify.

Na het onverwachte succes van haar vorige single 'Walking Through The City' laat Kelsey Adams zien dat ze geen eendagsvlieg is. Ondertussen werd er achter de schermen hard gewerkt aan nieuwe nummers, werd de podiumact verder uitgebouwd, werd een nieuwe clip opgenomen... Kortom, Kelsey Adams is klaar voor het grote werk. Het lied 'Live It Out Loud' is een heel catchy nummer. Het werd geschreven door Roel De Meulemeester en Aileen de la Cruz uit Canada. De productie was in handen van Patrick Hamilton in samenwerking met het team van Westminster Studio's. De single is digitaal beschikbaar via onder andere iTunes en Spotify.