Vanaf vandaag is de nieuwe single 'Annelies' van Niels Destadsbader te verkrijgen als digitale download en via de courante streamingplatforms. Enkele weken geleden won Niels voor de derde keer op rij de felbegeerde Radio 2 Zomerhit-trofee met de oorworm 'Mee Naar Boven'.

Nieuw album verschijnt dit najaar

Sindsdien heeft Niels niet stilgezeten. Naast een klein beetje vakantie legde hij tijdens de zomer de laatste hand aan een nieuw album dat nog dit najaar zal verschijnen. De tweede single uit dat te verschijnen album is 'Annelies'. Dit liedje is een stevige up-tempo popsong, waarvan de blazerssectie je letterlijk omver blaast.

Niels schreef het nummer samen met zijn kompaan Miguel Wiels. Het is ongetwijfeld een hit in wording, die ook niet zal ontbreken op de setlist van de concerten in december in het Antwerpse Sportpaleis.

(PADI)

Vanaf vandaag is de nieuwe single 'Annelies' van Niels Destadsbader te verkrijgen als digitale download en via de courante streamingplatforms. Enkele weken geleden won Niels voor de derde keer op rij de felbegeerde Radio 2 Zomerhit-trofee met de oorworm 'Mee Naar Boven'.Sindsdien heeft Niels niet stilgezeten. Naast een klein beetje vakantie legde hij tijdens de zomer de laatste hand aan een nieuw album dat nog dit najaar zal verschijnen. De tweede single uit dat te verschijnen album is 'Annelies'. Dit liedje is een stevige up-tempo popsong, waarvan de blazerssectie je letterlijk omver blaast.Niels schreef het nummer samen met zijn kompaan Miguel Wiels. Het is ongetwijfeld een hit in wording, die ook niet zal ontbreken op de setlist van de concerten in december in het Antwerpse Sportpaleis.(PADI)