'Mee Naar Boven' voerde vanochtend bij release al meteen de iTunes charts aan en stond in een mum van tijd op de eerste plaats. Je kan de song hier downloaden/streamen https://lnk.to/MeeNaarBoven

Niels schreef de song samen met kompaan Miguel Wiels en werkte voor het eerst samen met de bekende Nederlandse producer Holger Schwedt voor de productie ervan. 'Mee Naar Boven' is meteen ook de voorbode van een nieuw studioalbum dat dit najaar zal verschijnen, ongetwijfeld nog voor de aankomende Sportpaleisconcerten op 6,7 en 8 december 2019.

'Mee Naar Boven' verschijnt vandaag als digitale download en via streaming.

(PADI)

'Mee Naar Boven' voerde vanochtend bij release al meteen de iTunes charts aan en stond in een mum van tijd op de eerste plaats. Je kan de song hier downloaden/streamen https://lnk.to/MeeNaarBovenNiels schreef de song samen met kompaan Miguel Wiels en werkte voor het eerst samen met de bekende Nederlandse producer Holger Schwedt voor de productie ervan. 'Mee Naar Boven' is meteen ook de voorbode van een nieuw studioalbum dat dit najaar zal verschijnen, ongetwijfeld nog voor de aankomende Sportpaleisconcerten op 6,7 en 8 december 2019.'Mee Naar Boven' verschijnt vandaag als digitale download en via streaming. (PADI)