Nicolas uit Roeselare neemt deel aan ‘Vrieler zingt Hazes’ in Enschede

Nicolas en zus Ever-Lynn. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Ongeveer 3,5 jaar geleden begon Nicolas uit Roeselare te zingen. Zes maanden geleden begon zijn zus Ever-Lynn ook te zingen.

In zaal Middenstand in Ingelmunster zei Nicolas dat hij op zaterdag 30 maart meedoet aan een André Hazes-wedstrijd ‘Vrieler zingt Hazes’ in Enschede (Nederland). Dit project komt uit van Henny Thijssen, de tekstschrijver van André Hazes en nog bekende artiesten. Vorig jaar deed Nicolas ook mee aan deze wedstrijd en hij kreeg veel lof. Nicolas heeft een boontje voor de muziek van wijlen André Hazes. Hij brengt dat ook heel goed op een podium. Zij gelooft in mij en Bloed, zweet en tranen… zijn maar twee van de Hazes-songs die Nicolas aardig onder de knie heeft en die hij met volle overtuiging op een podium zingt.

Nicolas brengt ook minder bekende songs van André Hazes. En er is nog nieuws rond Nicolas en Ever-Lynn. Op donderdag 23 mei heeft er vanaf 14.30 uur een show plaats in café Montane, Stationsstraat 121 in Ardooie, met Nicolas, zus Ever-Lynn en Frank Valentino.

Een familiekiekje met gehurkt papa Marnik Termote en Ever-Lynn. Rechtstaand mama Natascha Himpe (uit Roeselare), oma Noélla De Bels, opa Rafaël Himpe (uit Koolskamp) en Nicolas.
Een familiekiekje met gehurkt papa Marnik Termote en Ever-Lynn. Rechtstaand mama Natascha Himpe (uit Roeselare), oma Noélla De Bels, opa Rafaël Himpe (uit Koolskamp) en Nicolas.© FODI

Deuren open om 13.30 uur.

Toegang: 10 euro, inclusief koffie en gebak. Info en inschrijven : 0499 30 11 12.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier