"Eigenlijk was ik maanden geleden al aan het dubben over een leuk idee om een nieuwe single in de markt te zetten", zegt Danny. "En wat is er nu Hollandser dan drop ? Dat zette me aan het denken bij het schrijven van de nieuwe zomersingle."

Danny Diëgo kreeg drie jaar geleden in Vlaanderen bekendheid door zijn aanstekelijke feel good songs en zijn fantastische uitstraling. Als één van de meest gefotografeerde mannen van Nederland - Danny is een veel gevraagd model en een tv-persoonlijkheid bij onze Noorderburen - wist hij snel de aandacht van de Vlaamse media te pakken. Singles als 'Oyalela" en 'Lang leve de liefde' werden publiekslievelingen. (PADI)

Danny Diëgo stapt de zomer in met het nieuwe "Boenkdrop", een aanstekelijke song waarmee Danny elk thuis feestje of BBQ een stuk gezelliger maakt. Te verkrijgen via de streamingsplatformen.

"Eigenlijk was ik maanden geleden al aan het dubben over een leuk idee om een nieuwe single in de markt te zetten", zegt Danny. "En wat is er nu Hollandser dan drop ? Dat zette me aan het denken bij het schrijven van de nieuwe zomersingle."Danny Diëgo kreeg drie jaar geleden in Vlaanderen bekendheid door zijn aanstekelijke feel good songs en zijn fantastische uitstraling. Als één van de meest gefotografeerde mannen van Nederland - Danny is een veel gevraagd model en een tv-persoonlijkheid bij onze Noorderburen - wist hij snel de aandacht van de Vlaamse media te pakken. Singles als 'Oyalela" en 'Lang leve de liefde' werden publiekslievelingen. (PADI)Danny Diëgo stapt de zomer in met het nieuwe "Boenkdrop", een aanstekelijke song waarmee Danny elk thuis feestje of BBQ een stuk gezelliger maakt. Te verkrijgen via de streamingsplatformen.