VBRO serveert iedere dag op de radio het beste uit Vlaanderen en Nederland. Nu geven ze hun luisteraars en andere geïnteresseerden de kans om wereldsterren als George Baker, Luv en BZN aan het werk te zien tijdens een eenmalig én vooral uniek optreden.

Levende legende George Baker opent de show. Hij verkocht wereldwijd meer dan 25 miljoen cd's, schreef en zong een verzameling aan nummer 1-hits : Una Paloma Blanca, Little Green Bag, Fly Away Little Paraguayo, Sing A Song Of Love, Morning Sky.... Na George Baker betreden de dames van het trio Luv het podium. Het Kursaal Oostende zal smullen van hun mega populaire liedjes, als You're The Greatest Lover, Casanova, Trojan Horse... Voor wie het niet zou weten, maar Luv is een Nederlandse popgroep uit de jaren zeventig en tachtig met invloeden uit het disco-genre. De bekendste samenstelling van de damesgroep is Marga Scheide, José Hoebee en Patty Brard. Laatstgenoemde werd in 1980 vervangen door Ria Thielsch. Sinds 2015 is Luv weer actief met Marja Scheide, José Hoebee en Ria Thielsch. Met deze bezetting komen ze naar Kursaal Oostende.

Na de pauze volgt een derde hoogtepunt. Dan programmeert VBRO immers op verzoek de BZN-hits met de originele stemmen. De Volendamse boegbeelden van de groep Jan Keizer en Anny Schilder kruiden, samen met hun ijzersterke live band, de unieke show Hollands Glorie met wereldhits als Mon Amour, Blue Eyes, Rockin'the Trolls, Pearlydumm, Just an Illusion... Hollands Glorie staat voor 100% herkenbaarheid. Ieder nummer dat voorbij komt, zal een belletje doen rinkelen. Wees er getuige van en beleef meer dan drie uur puur nostalgisch genot.

(PADI)

Vrijdag 29 september vanaf 20 uur in Kursaal Oostende. Info en tickets : 070 66 06 01, www.ticketmaster.be