"Alles wat met muziek te maken heeft, is mijn passie", zegt hij. Vorig jaar stelde Nathan zijn eerste single Had je ooit gedacht voor. Op een rustige manier stelde hij zich met dit nummer voor aan de Belgische en Nederlandse showbizz. In Nederland geraakte deze single op diverse playlists, maar in ons land verliep het wat minder. "Ik hoop dat er verandering in komt met mijn nieuwe single Roze Wolk", zegt Nathan een tweetal weken geleden. Speciaal voor deze nieuwe single deed Nathan een beroep op Marc De Coen en Jan Zwarteveen, die tekenden voor de tekst en muziek van deze single.

Marc en Jan behaalden met hun liedjes al veel Nederlandse en Belgische hitnoteringen. Nathan wil als zanger de top bereiken. Hij beseft dat het niet gemakkelijk is, dat er veel zijn die als zanger door 't leven willen stappen, maar hij hoopt dat zijn droom mag uitkomen. "Hallo Nathan, hoe is de respons op je nieuwe single die enkele weken geleden uitkwam ? " Nathan reageert enthousiast : "Ik mag zeker niet klagen. "In Vlaanderen hebben we rotatie op Radio 2, VBRO, Familie Radio en op heel wat vrije radio's. In Nederland ben ik te zien op TV Oranje en heb ik een hoge rotatie op Radio 5. Niet slecht hé."

Te beluisteren én te koop via Spotify, Youtube, iTunes.

(PADI)

"Alles wat met muziek te maken heeft, is mijn passie", zegt hij. Vorig jaar stelde Nathan zijn eerste single Had je ooit gedacht voor. Op een rustige manier stelde hij zich met dit nummer voor aan de Belgische en Nederlandse showbizz. In Nederland geraakte deze single op diverse playlists, maar in ons land verliep het wat minder. "Ik hoop dat er verandering in komt met mijn nieuwe single Roze Wolk", zegt Nathan een tweetal weken geleden. Speciaal voor deze nieuwe single deed Nathan een beroep op Marc De Coen en Jan Zwarteveen, die tekenden voor de tekst en muziek van deze single. Marc en Jan behaalden met hun liedjes al veel Nederlandse en Belgische hitnoteringen. Nathan wil als zanger de top bereiken. Hij beseft dat het niet gemakkelijk is, dat er veel zijn die als zanger door 't leven willen stappen, maar hij hoopt dat zijn droom mag uitkomen. "Hallo Nathan, hoe is de respons op je nieuwe single die enkele weken geleden uitkwam ? " Nathan reageert enthousiast : "Ik mag zeker niet klagen. "In Vlaanderen hebben we rotatie op Radio 2, VBRO, Familie Radio en op heel wat vrije radio's. In Nederland ben ik te zien op TV Oranje en heb ik een hoge rotatie op Radio 5. Niet slecht hé." (PADI)