Zijn eerste single 'Verslingerd aan jou' zorgde vorig jaar al voor wat erkenning in het Nederlandstalige circuit. Ondertussen zijn er al wat maanden verstreken, maar Nick heeft niet stil gezeten. Met de opvolger 'Ik wil jou' ruilt Nick het eerder zomerse en zwoele tempo van 'Verslingerd aan jou' voor iets stevigere muziek. Ook bij deze song herken je Nick's eigenheid. Zijn typische stemkleur en stembereik komen helemaal tot zijn recht. Zijn nieuwe single is helemaal zijn dada, zoals hij het zelf omschrijft wellicht ook omdat hij voor deze song zelf de tekst heeft geschreven. "In die vele jaren dat ik als zanger bezig ben, blijf ik ontdekken en evolueren. In tegenstelling tot vroeger waar ik mij beperkte tot het zingen, werk ik nu mee op verschillende vlakken. Ik schrijf nu eigen teksten en heb ook mijn inbreng en ideeën over de manier waarop we opnemen, mixen, release aanpakken... We voeren enkel uit waar ik me zelf goed bij voel. Dit alles zorgt ervoor dat de beleving tijdens het zingen veel intenser is geworden. Meer N!CK kan een nummer niet zijn. Het voelt allemaal heel natuurlijk aan en daar hou ik van", vertelt de zanger. "Ik ben ook heel dankbaar dat ik met dat team van mensen mag én kan werken. Dit team zorgt ervoor dat ik alles op mijn eigen manier kan doen en ik daar ook gelukkig van wordt. Dit geeft mij enorm veel energie en voldoening."

"Voor de videoclip zijn we naar Lichtervelde getrokken, de gemeente waar ik ben opgegroeid. Het gezellige, mooie ingerichte weekendcafé De Wolf vormt het ideale decor voor deze clip. Verder zijn er ook nog wat clipmomenten genomen aan OC De Schouw. Bij deze wil ik Henk en Tania van De Wolf en het gemeentebestuur dan ook bedanken", besluit N!CK. (PADI)

'Ik wil jou' is vanaf donderdag 25 juni beschikbaar op alle stream- en downloadplatformen.

Zijn eerste single 'Verslingerd aan jou' zorgde vorig jaar al voor wat erkenning in het Nederlandstalige circuit. Ondertussen zijn er al wat maanden verstreken, maar Nick heeft niet stil gezeten. Met de opvolger 'Ik wil jou' ruilt Nick het eerder zomerse en zwoele tempo van 'Verslingerd aan jou' voor iets stevigere muziek. Ook bij deze song herken je Nick's eigenheid. Zijn typische stemkleur en stembereik komen helemaal tot zijn recht. Zijn nieuwe single is helemaal zijn dada, zoals hij het zelf omschrijft wellicht ook omdat hij voor deze song zelf de tekst heeft geschreven. "In die vele jaren dat ik als zanger bezig ben, blijf ik ontdekken en evolueren. In tegenstelling tot vroeger waar ik mij beperkte tot het zingen, werk ik nu mee op verschillende vlakken. Ik schrijf nu eigen teksten en heb ook mijn inbreng en ideeën over de manier waarop we opnemen, mixen, release aanpakken... We voeren enkel uit waar ik me zelf goed bij voel. Dit alles zorgt ervoor dat de beleving tijdens het zingen veel intenser is geworden. Meer N!CK kan een nummer niet zijn. Het voelt allemaal heel natuurlijk aan en daar hou ik van", vertelt de zanger. "Ik ben ook heel dankbaar dat ik met dat team van mensen mag én kan werken. Dit team zorgt ervoor dat ik alles op mijn eigen manier kan doen en ik daar ook gelukkig van wordt. Dit geeft mij enorm veel energie en voldoening.""Voor de videoclip zijn we naar Lichtervelde getrokken, de gemeente waar ik ben opgegroeid. Het gezellige, mooie ingerichte weekendcafé De Wolf vormt het ideale decor voor deze clip. Verder zijn er ook nog wat clipmomenten genomen aan OC De Schouw. Bij deze wil ik Henk en Tania van De Wolf en het gemeentebestuur dan ook bedanken", besluit N!CK. (PADI)'Ik wil jou' is vanaf donderdag 25 juni beschikbaar op alle stream- en downloadplatformen.