Het eerste theaterstuk Vapeurs was een schot in de roos in het najaar van 2017. Deze keer zullen de vier hartsvriendinnen naar de sneeuw trekken in plaats van de tropische zon, kwestie van zich te wapenen tegen die vervelende warme vapeurs...

De regie is in handen van Martin Michel en de teksten zijn van Allard Blom. Met het label 'Ladies At The Theatre' heeft producent Uitgezonderd de ambitie om voorstellingen speciaal voor een damespubliek te brengen.

'Vapeurs 2' is te zien vanaf 10 januari tot en met 3 februari 2019 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Je kan nu al tickets reserveren via www.uitgezonderd.be.

Het eerste theaterstuk Vapeurs was een schot in de roos in het najaar van 2017. Deze keer zullen de vier hartsvriendinnen naar de sneeuw trekken in plaats van de tropische zon, kwestie van zich te wapenen tegen die vervelende warme vapeurs... De regie is in handen van Martin Michel en de teksten zijn van Allard Blom. Met het label 'Ladies At The Theatre' heeft producent Uitgezonderd de ambitie om voorstellingen speciaal voor een damespubliek te brengen. 'Vapeurs 2' is te zien vanaf 10 januari tot en met 3 februari 2019 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Je kan nu al tickets reserveren via www.uitgezonderd.be.