Twintig jaar geleden stond Mieke D. voor de allereerste keer op het podium met Paul Bruna. "Dat was voor de KVG in Poperinge", vertelt Mieke D. "Ik weet het nog heel goed. Al die jaren zijn Paul en ik niet enkel goede muzikale vrienden, maar vooral ook goede vrienden geworden en gebleven. Omdat 20 jaar een jubileum is, besloten we een nieuw nummer uit te brengen."

Paul Bruna knikt en vult aan: "Het is wel degelijk een gloednieuwe song over vriendschap. Het lied werd gecomponeerd door Bandit. Ik schreef de tekst. We brachten ook al een clip uit. We hopen met dit liedje hoog te eindigen en daarom doen we vanaf de lancering op vrijdag 13 september ons uiterste best om die song overal te promoten. Op vrijdagnamiddag 13 september zing ik tijdens de Gardeboefeesten in Oekene. Ook Mieke D. komt dan speciaal af om dat liedje, samen met mij te zingen." Mieke D. en Paul Bruna zongen voor de allereerste keer hun nieuwe song voor de aanwezigen in De Kippe in Merkem. Enkele passages uit de tekst: Wat wij beleven is een mooi verhaal/Zonder einde en gekend in elke taal/Wij zijn vrienden..."

(PADI)

Twintig jaar geleden stond Mieke D. voor de allereerste keer op het podium met Paul Bruna. "Dat was voor de KVG in Poperinge", vertelt Mieke D. "Ik weet het nog heel goed. Al die jaren zijn Paul en ik niet enkel goede muzikale vrienden, maar vooral ook goede vrienden geworden en gebleven. Omdat 20 jaar een jubileum is, besloten we een nieuw nummer uit te brengen."Paul Bruna knikt en vult aan: "Het is wel degelijk een gloednieuwe song over vriendschap. Het lied werd gecomponeerd door Bandit. Ik schreef de tekst. We brachten ook al een clip uit. We hopen met dit liedje hoog te eindigen en daarom doen we vanaf de lancering op vrijdag 13 september ons uiterste best om die song overal te promoten. Op vrijdagnamiddag 13 september zing ik tijdens de Gardeboefeesten in Oekene. Ook Mieke D. komt dan speciaal af om dat liedje, samen met mij te zingen." Mieke D. en Paul Bruna zongen voor de allereerste keer hun nieuwe song voor de aanwezigen in De Kippe in Merkem. Enkele passages uit de tekst: Wat wij beleven is een mooi verhaal/Zonder einde en gekend in elke taal/Wij zijn vrienden..."(PADI)