Dennie schreef tekst en muziek en producer David Vervoort, vooral bekend van 'Dos Cervezas' van Tom Waes, stond opnieuw in voor de productie. Voor Michel, die in de media o.a. bekend is van het tv-programma 'The Sky Is The Limit', is dit zijn tweede ervaring in de Vlaamse showbizz als zanger. Voor zijn collega Dennie Damaro is dit niet het geval, want Dennie zit al meer dan 30 jaar in het vak en scoorde al meerdere top 10-hits. Dennie is naast zanger vooral liedjesschrijver en artiestenpromotor. Hij heeft ook een eigen cd-label en boekingskantoor.

Het was hun gemeenschappelijke vriend en journalist Pascal Van Nuffel die beide heren vijf jaar geleden bij elkaar bracht. Met hun eerste single 'Ik Breng Geen Bloemen Voor Je Mee' scoorden ze in 2016 al een nationale meezinghit en stonden 9 weken in de Vlaamse Ultratop 50. Het plan om samen nog een single op te nemen vloeide vanzelfsprekend voort uit dit succes. In deze voor iedereen, maar zeker ook voor de horeca, moeilijke tijden is volgens Michel en Dennie een vrolijke noot meer dan welkom. Beiden zijn volkse figuren en overal waar ze verschijnen moet er gezongen worden en is er volop ambiance. Met hun nieuwe single '2 Glazen Bier' hebben ze opnieuw een voltreffer die goed in het gehoor ligt en die iedereen snel kan meezingen. Of deze nieuwe samenwerking een nummer 1- hit gaat opleveren, valt nog af te wachten, maar dat er minstens nog twee duetten van Michel Van den Brande & Dennie Damaro gaan volgen, kunnen we nu alvast verklappen.

De single '2 Glazen Bier' is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar en wordt ondersteund door een professionele videoclip. Michel en Dennie zullen - wanneer dit terug mag - de komende periode ook een beperkt aantal optredens samen afwerken. (PADI)

Dennie schreef tekst en muziek en producer David Vervoort, vooral bekend van 'Dos Cervezas' van Tom Waes, stond opnieuw in voor de productie. Voor Michel, die in de media o.a. bekend is van het tv-programma 'The Sky Is The Limit', is dit zijn tweede ervaring in de Vlaamse showbizz als zanger. Voor zijn collega Dennie Damaro is dit niet het geval, want Dennie zit al meer dan 30 jaar in het vak en scoorde al meerdere top 10-hits. Dennie is naast zanger vooral liedjesschrijver en artiestenpromotor. Hij heeft ook een eigen cd-label en boekingskantoor.Het was hun gemeenschappelijke vriend en journalist Pascal Van Nuffel die beide heren vijf jaar geleden bij elkaar bracht. Met hun eerste single 'Ik Breng Geen Bloemen Voor Je Mee' scoorden ze in 2016 al een nationale meezinghit en stonden 9 weken in de Vlaamse Ultratop 50. Het plan om samen nog een single op te nemen vloeide vanzelfsprekend voort uit dit succes. In deze voor iedereen, maar zeker ook voor de horeca, moeilijke tijden is volgens Michel en Dennie een vrolijke noot meer dan welkom. Beiden zijn volkse figuren en overal waar ze verschijnen moet er gezongen worden en is er volop ambiance. Met hun nieuwe single '2 Glazen Bier' hebben ze opnieuw een voltreffer die goed in het gehoor ligt en die iedereen snel kan meezingen. Of deze nieuwe samenwerking een nummer 1- hit gaat opleveren, valt nog af te wachten, maar dat er minstens nog twee duetten van Michel Van den Brande & Dennie Damaro gaan volgen, kunnen we nu alvast verklappen.De single '2 Glazen Bier' is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar en wordt ondersteund door een professionele videoclip. Michel en Dennie zullen - wanneer dit terug mag - de komende periode ook een beperkt aantal optredens samen afwerken. (PADI)