"Eindelijk wat licht in de tunnel", zucht Michael Lanzo. "Na toch wel een emotionele periode waarvoor ik wel bang was heb ik uiteindelijk weer hoop. We moeten ons aan de maatregelen houden, maar we kregen groen licht om Het Muziekcafé Den Toerist weer te openen en dat op woensdag 1 juli. We kijken vol enthousiasme terug uit naar dit moment waar we ons publiek mogen ontvangen. We zullen uiteraard maar een beperkt aantal mensen mogen ontvangen en we moeten ons concept voorlopig ook aanpassen, want op 1 juli mag er nog niet worden gedanst. De mensen zijn echter terug weer bij ons welkom voor een babbel en een blij weerzien onder vrienden. Ons danscafé wordt voorlopig eens een praatcafé tot de Veiligheidsraad nog meer toelaat. Vanaf juli starten ook de Madeliefjes terug met een aangepast programma voor een beperkt aantal personen."

Michael laat weten dat Den Toerist zich voorlopig zal richten tot showavonden met kleine optredens, thema-avonden, enz. "Dit allemaal met de nodige voorzorgsmaatregelen. Woensdag 1 juli is niet alleen een bijzondere dag omdat we onze zaak terug mogen openen, maar ook omdat artiesten weer mogen op een podium staan. Dat is dubbele vreugde. Daarom heb ik beslist om op 1 juli niet enkel - na lange tijd - mijn allereerste optreden weer te geven, maar ook om mijn nieuwe single 'De Toreador' aan het publiek voor te stellen. Mijn nieuw liedje is een zomers nummer, waarmee de mensen hun zorgen kunnen vergeten. We beginnen om 19 uur, maar reserveren is de boodschap. Pas dan ben je zeker van een plaatsje. Kan je niet erbij zijn, dan doe ik dat nog eens over op zaterdagavond 4 juli", vertelt Michael, die ook al bezig is met de voorbereidingen - samen met VDM Produkties - voor 'Michael Lanzo Verjaardagsweekend' op zaterdag 8 en zondag 9 augustus. "Hier gelden ook de coronamaatregelen en dus kan er op die avonden eveneens niet worden gedanst. De gereserveerde plaatsen zijn ook vaste plaatsen. We hopen dat tegen die periode de maatregelen nog wat versoepelen. Ook voor dat weekend hebben we maar een beperkt aantal plaatsen. Mogen er toch meer mensen binnen, dan laten we dat op tijd weten aan de fans." Het programma : op zaterdag 8 augustus zijn er vanaf 19 uur optredens van Ivann, Animolly, B.Jorn, Nadia, Gio Vano en Jenny J. Op zondag 9 augustus staan vanaf 14 uur volgende artiesten op de affiche : John Leo, Yvann Verelli, Glenn Thienpondt, Suzy Marrel, De Vlaamse Zanger, Youston en Kitana. De presentatie is in handen van Andy Reivan. Eén ticket kost 12 euro voor leden en 15 euro voor niet-leden. De prijs van één duoticket bedraagt 21 euro voor leden en 27 euro voor niet-leden. Storten met vermelding van welke dag of duoticket kan gebeuren op BE91 6528 5088 3476. (PADI)

Reserveren voor woensdag 1 juli én voor het feestweekend moet gebeuren op 0483 19 51 25.

"Eindelijk wat licht in de tunnel", zucht Michael Lanzo. "Na toch wel een emotionele periode waarvoor ik wel bang was heb ik uiteindelijk weer hoop. We moeten ons aan de maatregelen houden, maar we kregen groen licht om Het Muziekcafé Den Toerist weer te openen en dat op woensdag 1 juli. We kijken vol enthousiasme terug uit naar dit moment waar we ons publiek mogen ontvangen. We zullen uiteraard maar een beperkt aantal mensen mogen ontvangen en we moeten ons concept voorlopig ook aanpassen, want op 1 juli mag er nog niet worden gedanst. De mensen zijn echter terug weer bij ons welkom voor een babbel en een blij weerzien onder vrienden. Ons danscafé wordt voorlopig eens een praatcafé tot de Veiligheidsraad nog meer toelaat. Vanaf juli starten ook de Madeliefjes terug met een aangepast programma voor een beperkt aantal personen."Michael laat weten dat Den Toerist zich voorlopig zal richten tot showavonden met kleine optredens, thema-avonden, enz. "Dit allemaal met de nodige voorzorgsmaatregelen. Woensdag 1 juli is niet alleen een bijzondere dag omdat we onze zaak terug mogen openen, maar ook omdat artiesten weer mogen op een podium staan. Dat is dubbele vreugde. Daarom heb ik beslist om op 1 juli niet enkel - na lange tijd - mijn allereerste optreden weer te geven, maar ook om mijn nieuwe single 'De Toreador' aan het publiek voor te stellen. Mijn nieuw liedje is een zomers nummer, waarmee de mensen hun zorgen kunnen vergeten. We beginnen om 19 uur, maar reserveren is de boodschap. Pas dan ben je zeker van een plaatsje. Kan je niet erbij zijn, dan doe ik dat nog eens over op zaterdagavond 4 juli", vertelt Michael, die ook al bezig is met de voorbereidingen - samen met VDM Produkties - voor 'Michael Lanzo Verjaardagsweekend' op zaterdag 8 en zondag 9 augustus. "Hier gelden ook de coronamaatregelen en dus kan er op die avonden eveneens niet worden gedanst. De gereserveerde plaatsen zijn ook vaste plaatsen. We hopen dat tegen die periode de maatregelen nog wat versoepelen. Ook voor dat weekend hebben we maar een beperkt aantal plaatsen. Mogen er toch meer mensen binnen, dan laten we dat op tijd weten aan de fans." Het programma : op zaterdag 8 augustus zijn er vanaf 19 uur optredens van Ivann, Animolly, B.Jorn, Nadia, Gio Vano en Jenny J. Op zondag 9 augustus staan vanaf 14 uur volgende artiesten op de affiche : John Leo, Yvann Verelli, Glenn Thienpondt, Suzy Marrel, De Vlaamse Zanger, Youston en Kitana. De presentatie is in handen van Andy Reivan. Eén ticket kost 12 euro voor leden en 15 euro voor niet-leden. De prijs van één duoticket bedraagt 21 euro voor leden en 27 euro voor niet-leden. Storten met vermelding van welke dag of duoticket kan gebeuren op BE91 6528 5088 3476. (PADI)Reserveren voor woensdag 1 juli én voor het feestweekend moet gebeuren op 0483 19 51 25.