Michael Lanzo en Corina, twee van Vlaanderens mooiste stemmen, doken de voorbije weken de studio in om deze nieuwe single in te zingen. "Ik ken Corina al jaren en ik vind ze een fantastische zangeres," steekt Michael van wal. "We stonden samen al vaak op het podium. Maar tot een echte samenwerking was het nog niet eerder gekomen." Corina treedt Michael bij: "Op een bepaalde dag zongen we samen Amigos Para Siempre, een nummer van José Carreras en Sarah Brightman. Het nummer sloeg zo aan bij het publiek dat we dachten hier moeten we wat mee doen. En kijk..., Vriendschap Voor Het Leven is er, de Nederlandstalige versie van het nummer."

Michael en Corina lieten niets aan het toeval over om van dit nummer een absolute hit te maken. Allereerst zijn beide artiesten begiftigd met een dijk van een stem. Wanneer die stemmen tijdens het nummer blenden, komt elk haar op je lichaam recht. Kippenvel tot de tweede macht! Bovendien trok het duo een artistiek team aan om U tegen te zeggen.

Topmuzikant en producer Alain Verresen zorgde voor een eigentijdse aankleding van het nummer. In samenwerking met Peter Keereman zorgde hij ervoor dat de tekst van Simon Paulis (de echtgenoot van zangeres Ida Nijs) alle eer wordt aangedaan. De stemmen van Michael Lanzo en Corina zorgen voor de absolute kers op de muzikale taart. Vriendschap Voor Het Leven is voor Michael en Corina méér dan alleen een single."Het is de bekroning van onze vriendschap en van de vele jaren dat we al professioneel met elkaar samenwerken. Dat we dat gevoel nu ook aan ons publiek kunnen overbrengen, daar kunnen we alleen maar zeer blij en fier over zijn', besluit het duo.

(PADI)

De nieuwe single werd uitgebracht bij VDM Produkties.

De cover van de nieuwe single., GF
De cover van de nieuwe single. © GF
Michael Lanzo en Corina, twee van Vlaanderens mooiste stemmen, doken de voorbije weken de studio in om deze nieuwe single in te zingen. "Ik ken Corina al jaren en ik vind ze een fantastische zangeres," steekt Michael van wal. "We stonden samen al vaak op het podium. Maar tot een echte samenwerking was het nog niet eerder gekomen." Corina treedt Michael bij: "Op een bepaalde dag zongen we samen Amigos Para Siempre, een nummer van José Carreras en Sarah Brightman. Het nummer sloeg zo aan bij het publiek dat we dachten hier moeten we wat mee doen. En kijk..., Vriendschap Voor Het Leven is er, de Nederlandstalige versie van het nummer."Michael en Corina lieten niets aan het toeval over om van dit nummer een absolute hit te maken. Allereerst zijn beide artiesten begiftigd met een dijk van een stem. Wanneer die stemmen tijdens het nummer blenden, komt elk haar op je lichaam recht. Kippenvel tot de tweede macht! Bovendien trok het duo een artistiek team aan om U tegen te zeggen.Topmuzikant en producer Alain Verresen zorgde voor een eigentijdse aankleding van het nummer. In samenwerking met Peter Keereman zorgde hij ervoor dat de tekst van Simon Paulis (de echtgenoot van zangeres Ida Nijs) alle eer wordt aangedaan. De stemmen van Michael Lanzo en Corina zorgen voor de absolute kers op de muzikale taart. Vriendschap Voor Het Leven is voor Michael en Corina méér dan alleen een single."Het is de bekroning van onze vriendschap en van de vele jaren dat we al professioneel met elkaar samenwerken. Dat we dat gevoel nu ook aan ons publiek kunnen overbrengen, daar kunnen we alleen maar zeer blij en fier over zijn', besluit het duo. (PADI)De nieuwe single werd uitgebracht bij VDM Produkties.